В останні дні з на елітному курорті Потап вирішив використовувати ідеї підписчиків: “З вас продовження”

Потап з Настею Каменських ще на Мальдівах, але вже зібрали валізи. Кожному святу рано чи пізно приходить кінець.

Настя Каменських і Потап вже з Різдва відпочивають на Мальдівах. Хоча багатьох такі новорічні вояжі вітчизняних зірок в розпал локдауна на закордонні курорти напружують, але більшість шанувальників раді за них.

Тим більше, що за словами Потапа, він всі ці дні не тільки грів боки на пляжі, а ще посилено працював над новим альбомом. Випуск його повинен був узгоджений з ювілейною датою Потапа – 8 травня йому виповниться 40 років.

Потап опублікував кілька кумедних знімків

До цієї дати шоумен планує зробити багато, а в тому числі, випустити сольний альбом. Заголовної сторінкою нього буде картина, яку йому подарувала Настя Каменських.

портрет Потапа

Як сказав Потап у своєму Сторіс, у нього вже є готових кількох синглів. Але є і дуже креативні ідеї – наприклад, підключити своїх шанувальників до створення текстів пісень.

Потап поставив ідею і запрошує своїх передплатників написати продовження до слів. Обіцяє і свою ідею додати, але якщо хтось запропонує краще – стане співавтором.

Включаючи творчі відділи мозку, ми відкриваємо себе енергії Вселенноі̆, Космосу, Бога, як кому подобається, даваі̆те разом, я почну, а ви продовжите, наприклад на тему картинки «розчепіривши пальми пальці, немов крем, белоснежниі̆ пісок ….» З ВАС ПРОДОВЖЕННЯ, а в наступному пості, я напишу своі̆ варіант зазначу оригінальні відповіді, вперёд !!

Так Потап дає можливість всім, навіть тим, хто не думав щось робити в цій сфері, показати свій талант.

А ви знаєте, що багато хто тепер дуже популярні особистості так себе і показали?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.