Маша Полякова в яскравому червоному купальнику блиснула шикарною фігурою, яка не гірше, ніж у мами Олі

Маша Полякова - неповнолітня дочка української суперблондікі Олі Полякової, яка в свої роки за зовнішніми параметрами вирішила не відставати від мами.

Вона яскраво фарбується, бере участь у модних показах, співає, танцює, радує фанатів і батьків незвичайними фотосесіями і позами.

І ось зараз, коли сімейство майже в повному складі відпочиває на Мальдівах, Оля Полякова вирішила не забороняти своїй дочці показувати всі свої найголовніші достоїнства.

Судячи з фотографій дівчаток Полякових в мікроблозі Інстаграм, вони накупили на острови багато купальників

Мама, тобто Оля Полякова, взяла собі кілька костюмів для плавання в стриманих тонах – жовтого кольору, білого і коричневого.

Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова, фото 2
Оля Полякова, фото, зроблене на Мальдівах

А ось Марія вирішила дивувати аудиторію яскравістю, зухвалістю і безліччю пікантних моментів.

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Тому вона одягла роздільний яскравий плавальний костюм червоного кольору. Фото, повз якого просто неможливо пройти без уваги, Маша виклала у себе в Інстаграм.

За фото видно, що Маша Полякова дуже сильно схожа на свою зоряну матір. Якби дівчинка тільки перефарбувалася в блондинку, була б з нею один в один.

Однак поки, як відомо з Інстаграм-блогу дочки знаменитої співачки, вона не збирається набивати татуювання або змінювати колір їй не дозволяє мама – у всякому разі, до повноліття.

Ось що пишуть в коментарі Маші за надто зухвалий і гарячий наряд:

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Труси ще вище треба

Господи, навіщо труси так натягувати

Почитала попередні коменти, про трусі.що “навіщо так натягнула “. А “натягнула, тому, що є, що паказать! ” Молодчинка, Маша, так тримай далі, бо ти гарна !!!!!!

На іншому фото дуже на маму схожа

Вай яка красуня!)))

Всі фото шикарні, і фігура теж

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".