Щиросердні зізнання: українські знаменитості чесно розповіли про пригоди, коли трошки перебрали

Зірки теж вміють весело проводити час - справа не тільки в достатній кількості фінансів або креативі розваг, але і в іншому.

Наприклад, вмінні знаходити собі творчі пригоди на голову під час дружніх посиденьок. Деякі знамениті представники вітчизняного шоу-бізнесу поділилися в своїх соціальних мережах історіями, що ж вони витворяли під дією алкоголю, щоб ми переконалися – популярний ти чи ні, голову під час п’янки краще не втрачати!

Співачка і модель Даша Астаф’єва в молодості багато часу проводила на світських вечірках – одного разу її запросили на костюмований бал, і причин відмовитися дівчина не знайшла. Там вони з компанією так добре випили, що після повернення додому Даша о п’ятій ранку забула код від під’їзду. Їй довелося перелазити через паркан у шкіряному костюмі і з вусами на обличчі, викликаючи сміх у охоронців і сусідів, які спостерігали за кумедною сценою в камери і не особливо поспішали їй допомогти. Дивно, але дістатися додому таким чином їй таки вдалося – допомогла відмінна фізична форма. Тільки Даша зізналася, що вона нічого так і не згадала, хоча відео з собою дивилася.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Під час одного з застіль дві українські виконавиці – Надія Мейхер та Оля Полякова – відсвяткували подію нестримними танцями до четвертої ранку, а потім вирішили пішки пройтися додому по Києву. Дівчатам здалося, що так у них вийде швидше протверезіти до моменту прибуття, але за підсумком справи вони тільки заблукали в столиці. На щастя, на той час вже було світло, так що вони легко знайшли таксі, щоб дістатися в безпеці.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Оля Полякова згадала ще один трагікомічний випадок, коли вона, як ні в чому не бувало, повернулася після концерту додому. А її чоловік кричить: “Тебе тиждень вдома не було! Де ти була?!” Оля чесно зізналася, що не пам’ятає. Так і не згадала.

Оля Полякова
Оля Полякова

Один з музичних фестивалів закінчився для групи “Друга ріка” і її соліста Валерія Харчишина створенням справжнього хіта – вони разом п’яними написали пісню “Три хвилини”, тільки от до ранку успішно забули і мелодію, і текст. Через те знову взяли на груди, намагаючись повернутися в той стан. Тільки через кілька діб до гітаристу повернулися спогади про акордах, а соліст знайшов текст у вбиральні. Уже до вечора вони репетирували її всі разом.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Лідер групи “Скай” Олег Собчук іноді теж любить розслабитися в тернопільських барах – в одному з них він помітив якісний чавунний чайник, який давно шукав собі для придбання додому. Вже на ранок музикант заглянувши в свою сумку, з якою був в барі, і зауважив там той самий чайник – і відразу ж побіг назад, щоб повернути його законним власникам. У барі йому подякували за чесність, і з тих пір бар став улюбленим для Собчука.

Олег Собчук
Олег Собчук

Одна з дегустацій коктейлів запам’яталася Гайтані забавним випадком – необережним рухом вона порвала свої вечірні намиста вже в нетверезому стані, і потім весь вечір намагалася збирати їх по бусинці в залі. Друзі щосили намагалися утримати дівчину у вечірній сукні від пошуків на колінах, але вона була занадто наповненою рішучістю.

Гайтана
Гайтана

Танцюрист Женя Кот одного разу їздив до близького друга в Молдову, щоб підтримати його під час відбіркового етапу на Євробачення – але спроба потрапити на міжнародне шоу провалилася, і друзі вирішили з цього приводу напитися. В процесі випивання їм здалася цікавою ідея дізнатися країну кращою, так що вони замовили кілька екскурсій по місту. На наступний день, правда, вони не пам’ятали ні одну з них.

Женя Кот
Женя Кот

Співачка МамаРіка під дією алкоголю виявилася аж в іншому місті – колеги, з якими вона випивала, запропонували їй поїхати за компанію до друзів друзів, і вона погодилася. Також в її кар’єрі бували випадки, коли довелося приходити на зйомки, хоча алкоголь ще не “вивітрився ” після веселого вечора, а ще саме на вечірці вона колись познайомилася з чоловіком.

МамаРііка
МамаРііка

Ведучий Тимур Мірошниченко колись брав участь в жартівливому “чемпіонаті з футболу серед артистів” – тоді ще захід проводили в Росії спільними зусиллями колег з СНД. У поїзді по дорозі до Краснодар вся команда проводила шлях за душевними бесідами і алкоголем, а після приїзду успішно вирубалася в автобусі до Новоросійська.

Тимур Мірошниченко
Тимур Мірошниченко

Після прибуття Тимур з оператором вирішили заглянути в місцеве кафе, щоб підбадьоритися, і там виявили, що приїхали в Геленджик … Як виявилося пізніше, помилки припустилися все-таки організатори, але артисти на всякий випадок передумали більше коли-небудь пити перед подіями – вони адже могли зрозуміти недобре набагато раніше.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.