Колишня Потапа Ірина Горова не витримала і примчала на Мальдіви подивитися, чим він там з Настею займається

Зимовий локдаун 2021 року відзначився дивовижним явищем: всі кордони закриті, але нашим зіркам це ні по чому - вони якимось дивом через них просочуються.

І мова не йде про тих, хто завбачливо, ще до закриття кордонів, поїхав в теплі краї чи на елітні гірськолижні курорти, які теж, до речі, офіційно закритих через жорсткий карантину по всій Європі. Але деякі примудряються при закритих кордонах і відсутності авіарейсів раптом виникати за тисячі кілометрів від батьківщини, десь на чудових островах. Як це у них виходить – неважливо.

Ось і колишня дружина Потапа – Ірина Горова, з двома дітьми раптом виявилася на тому ж острові, що і екс-чоловік зі своєю новою Настею. Про це свідчать не тільки фото, але і їх геолокація.

Ірина Горова з дочкою на Мальдівах
Ірина Горова з дочкою на Мальдівах

На острови Ірина приїхала з 23-річною дочкою Наталією та 12-річним сином Потапа Андрієм. До речі, в минулому році вони теж практично одночасно відпочивали в Мексиці.

Багатьом це здасться дивним, але колишнє подружжя – Потап та Ірина Горова підтримують чудові відносини, в тому числі і з новими супутниками по життю. В одному з інтерв’ю Анатолію Анатолічу Потап сказав так:

 ""

Потап, падчерка Наталя і Горова син Андрій Потапенко
Потап, падчерка Наталія Горова і син Андрій Потапенко

Зараз батьки Андрія рівноцінно беруть участь у його вихованні, хлопець часто буває вдома у Потапа і Насті, а Наталя навіть радиться зі співачкою за своїми дівочим справах.

Ірина, Юрій та Наталія Горові
Ірина, Юрій та Наталія Горові

Тому, немає нічого дивного, що за їхніми рекомендаціями Ірина вибрала той же місце для відпочинку.

У Насті Каменських з колишньою дружиною Потапа також чудові стосунки – і це один з нечисленних випадків у вітчизняному, та й не тільки, шоу-бізнесі. До речі, Ірина з дітьми була присутня на весіллі колишнього чоловіка разом зі своїм новим супутником, що дуже здивувало інших гостей.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!