Віра Брежнєва показала фото з дочками: всі на одне лице

Відома співачка Віра Брежнєва розчулила Мережу затишним знімком зі своїми дочками.

Віра Брежнєва є дуже активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм-блог артистки налічує більше 11 мільйонів підписників. Віра кожен день публікує свіжі фото і відео, але майже ніколи не показує фото своїх дочок Соні і Сари.

Віра Брежнєва - одна з найкрасивіших жінок у вітчизняному шоу-бізнесі
Віра Брежнєва – одна з найкрасивіших жінок у вітчизняному шоу-бізнесі

19-річна Соня живе окремо від мами в іншій країні – США, а 11-річна Сара вчиться в школі поки Віра Брежнєва подорожує по світу і багато часу проводить за кордоном. Тому, останнє фото, яке опублікувала у себе в Інстаграмі співачка, стало справжнім сюрпризом для її шанувальників.

На чорно-білому знімку Віра з дочками позували сидячи в полі. Всі троє були одягнені в майже однакові наряди – білі об’ємні теплі светри і чорні брюки і вдумливо дивилися в камеру.

“Наша перша спільна фотосесія в журналі. З кожним роком все більше насолоджуюся своїми дівчатками. Так рідко ми знаходимося разом в одному місті. І я вирішила закарбувати цей момент. “, – підписала знімок співачка.

Шанувальники захопилися красою не тільки співачки, але і її спадкоємиць і відзначили, що дочки дуже схожі на свою маму. «Це що ксерокопії?», «Які ви прекрасні», «Три сестрички», «Дівчата на маму схожі !!! Красиві! »,« Глибоке фото, приголомшливо »,« Яка краса і душевна гармонія »- пишуть коментатори.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.