Полякова, Никитюк, Каменських і Осадча здивували фігурами після свят: потрібно худнути

Зірки українського шоу-бізнесу після довгих зимових свят, як і багато простих українців, додали у вазі.

Для того, щоб блищати на сцені і екранах зірки змушені завжди тримати себе у формі. Але в новорічні свята навіть знаменитості дозволяють собі трохи більше і, звичайно-ж, це відображається на їх фігурі. Представляємо вам підбірку українських знаменитостей, які трохи поправились після свят.

Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відома українська телеведуча Леся Никитюк за останні кілька років привела себе в практично ідеальну форму. Однак нещодавно Леся опублікувала відео, де позувала в одній білизні. Помітно, що дівчина поправилася, а її живіт перестав бути плоским і підтягнутим.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Катя Осадча, яка провела зимові канікули в Дубаї, поскаржилася, що за час відпустки набрала пару кілограмів. Варто зазначити, що під час відпочинку Осадча практично не публікувала фотографій в купальнику.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом відразу після святкування Нового року рвонули на райські острови – Мальдіви. Звідти Каменських відразу ж почала публікувати багато фотографій, на яких вона позує в одному купальнику. Підписники відзначили, що на знімках у співачки злегка випирає живіт і округлилися стегна. Мабуть, Настя набрала пару зайвих кілограмів після свят. Однак вона вже над цим працює. Дівчина займається спортом навіть на Мальдівах.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова разом з чоловіком і дітьми теж відправилася на Мальдіви. Володарка сталевого преса і підтягнутої фігури опублікувала фото в купальнику, де помітно, що співачка теж злегка поправилася і її форми стали більш соковитими.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.