Полякова, Никитюк, Каменських і Осадча здивували фігурами після свят: потрібно худнути

Зірки українського шоу-бізнесу після довгих зимових свят, як і багато простих українців, додали у вазі.

Для того, щоб блищати на сцені і екранах зірки змушені завжди тримати себе у формі. Але в новорічні свята навіть знаменитості дозволяють собі трохи більше і, звичайно-ж, це відображається на їх фігурі. Представляємо вам підбірку українських знаменитостей, які трохи поправились після свят.

Леся Никитюк

Леся Никитюк

Відома українська телеведуча Леся Никитюк за останні кілька років привела себе в практично ідеальну форму. Однак нещодавно Леся опублікувала відео, де позувала в одній білизні. Помітно, що дівчина поправилася, а її живіт перестав бути плоским і підтягнутим.

Катя Осадча

Катя Осадча

Катя Осадча, яка провела зимові канікули в Дубаї, поскаржилася, що за час відпустки набрала пару кілограмів. Варто зазначити, що під час відпочинку Осадча практично не публікувала фотографій в купальнику.

Настя Каменських

Настя Каменських

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом відразу після святкування Нового року рвонули на райські острови – Мальдіви. Звідти Каменських відразу ж почала публікувати багато фотографій, на яких вона позує в одному купальнику. Підписники відзначили, що на знімках у співачки злегка випирає живіт і округлилися стегна. Мабуть, Настя набрала пару зайвих кілограмів після свят. Однак вона вже над цим працює. Дівчина займається спортом навіть на Мальдівах.

Оля Полякова

Оля Полякова

Оля Полякова разом з чоловіком і дітьми теж відправилася на Мальдіви. Володарка сталевого преса і підтягнутої фігури опублікувала фото в купальнику, де помітно, що співачка теж злегка поправилася і її форми стали більш соковитими.