Юра Горбунов повернувся додому після затяжної відпустки: засмаг і погладшав

Юрій Горбунов та його дружина Осадча Катерина відразу після Нового року залишили свого сина Ваню на родичів і полетіли в Об'єднані Арабські Емірати.

Але тепер, після майже 10-денної відпустки прийшла пора повертатися додому. Катерина і Юрій вже прилетіли в Україну.

Про це говорить фото Юрія Горбунова в Інстаграм, яке він зробив у вікно ілюмінатора і подякував авіакомпанію за високу якість послуг, що надаються.

Відзначимо, фанати почали масово писати, що на фото з відпустки Юрій Горбунов виглядає більш пишним, ніж раніше.

Юрій Горбунов на пляжі
Юрій Горбунов на пляжі
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Нагадаємо, нещодавно Юрій Горбунов дав велике інтерв’ю порталу ” Весті.Юа “, де поділився своїми поглядами на кар’єру телеведучого далі.

Зокрема, успішний шоумен і телеведучий зазначив, що в свою стежку на даний момент він вже досяг практично максимальному ступені розвитку, і йому хотілося б крокувати далі.

“Я хочу розвиватися далі. Я не збираюся закінчувати кар’єру телеведучого. Я намагаюся реалізувати себе в речах, які мені цікаві. Продюсування, як і зйомка в моїх фільмах – мені цікава, і тому я з задоволенням шукаю себе і в цьому. Але основна моя діяльність, безумовно, телевізійна, і я із задоволенням її продовжую “, – розповів Юрій Горбунов та чоловік Катерини Осадчої.

Відзначимо, що Катерина Осадча “попрощалася ” з сонячним Дубаєм за допомогою фотосесії на березі океану в прозорому шифоновому політиці в підлогу.

Після морських фотосесій на узбережжі в відкритих купальних костюмах фанати зрозуміли – насправді інформація про вагітність телеведучої проекту “Світське життя ” виявилася міфом, адже живіт у неї дуже маленький і плоский.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.