Настя Каменських після відпустки з Потапом вперше показала живіт крупним планом: відпочили плідно

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Потап і Настя вже повернулися з відпочинку додому, але співачка продовжує розбурхувати фотографіями в купальнику.

За прикладом багатьох друзів і колег знамените подружжя вирішило влаштувати собі невеличке літо посеред зими, але все хороше коли-небудь закінчується. За півтора тижні відпустки герої нашої сьогоднішньої статті вдосталь насолодилися Мальдівськими пляжами, бірюзовою водою і палючим сонцем, щоб знову взятися за роботу.

Потап і Настя Каменських показали свої образи на Хеллоуїн
Потап і Настя Каменських на відпочинку

Оскільки NK є активним користувачем соціальних мереж, шанувальники практично завжди спостерігають за їх з Потапом переміщеннями. Так, судячи з Інстаграму Насті Каменських, вони вже прилетіли до Києва, оповитого снігом і морозами, однак це не заважає артистці публікувати фото в яскравих купальних нарядах.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз виконавиця вирішила побажати підписникам хорошого тижня, доповнивши пост парою знімків в салатовому бікіні і накинутій зверху пляжній туніці в забарвленні хакі. Перед камерою дружина Потапа позує без макіяжу, але особливу увагу привертає її живіт, який вона показала крупним планом.

Справа в тому, що Каменських раз у раз приписують вагітність, вишукуючи на її фотографіях хоча б найменші натяки на округлення в області талії. Більш того, деякі коментатори навіть радять їй задуматися про дітей. Проте, співачка не звертає на подібне ніякої уваги і продовжує підігрівати інтригу своїми публікаціями.

Настя Каменських на прогулянці
Настя Каменських на Мальдівах

Варто відзначити, що новину про поповнення в зірковій родині публіка чекає з часів весілля Потапа і Насті в 2019 році. Каменських ще не бувала в ролі матері, а ось Потапенко виховує двох від шлюбу з Іриною Горовою — рідного сина Андрія та пасербицю Наташу.

Більше подробиць про те, як робота в дуеті переросла для артистів в дещо більше, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.