Ольга Фреймут з чоловіком попрощалися з Мальдивами: “Відпочинок з дітьми – самий шармовий в нашому житті “

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко за прикладом інших знаменитостей влаштували собі зимові канікули на Мальдівських островах. І ось відпустка закінчилася.

Цієї зими, незважаючи на карантини, локдауни і падіння доходів багато українських знаменитостей вирішили шикануть і влаштували собі шикарні канікули на кращих світових курортах. Найпопулярнішими стали три напрямки – Дубай, Мальдіви і Єгипет. Що примітно, в Туреччину не полетів ніхто, хоча країна для туристів відкрита.

У Дубаї відпочивали Катя Осадча та Горбуновим (без сина Вані), Санта Дімопулос з чоловіком і двома дітьми – Даніелем Джеджулою і маленькою Софією.

Катя Осадча на пляжі в західні годинник
Катя Осадча на пляжі в Дубаї

У Єгипті, де подешевше, теж чимало знаменитостей, причому, майже всі в одному невеликому курортному містечку Марса Алем, якому хорошу рекламу зробила Джамала.

Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті
Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті

Її приклад наслідували Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, до них приєдналася Ніна Матвієнко, Злата Огневич і інші.

Але найпопулярнішим став найдорожчий курорт – Мальдіви. Там засмагали (а деякі ще загоряють) Потап і Настя Каменських, Оля Полякова з дочками, а потім до них приєднався і її чоловік Вадим.

 ""

Зараз там з’явилися Ірина Горова з падчеркою та сином Потапа.

Ірина Горова з дочкою на Мальдівах
Ірина Горова з дочкою на Мальдівах

Монатік з сім’єю вже два тижні на райських островах, але десь в іншому місці. Після Еміратів на Мальдіви махнула і Санта Дімопулос і там з чоловіком відсвяткували свою річницю.

Санта Дімопулос на Мальдівах
Санта Дімопулос на Мальдівах

І Ольга Фреймут з чоловіком і молодшими дітьми теж тиждень повалятися на білому мальдівському пісочку. Ну як повалятися – їм з погодою не дуже пощастило. Два дня йшов проливний тропічний дощ, але потім погода налагодилася.

Ольга Фреймут з дітьми на відпочинку
Ольга Фреймут з дітьми на відпочинку

Але відпустка закінчилася і пора повертатися додому. Ольга в своєму Сторіс опублікувала детальний звіт про останній день на Мальдівах. Це цікаво для тих, хто поки не має можливості так круто відпочивати.

Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут

 ""

Просто Ольга показує все якось не так захоплено, як інші зірки.

Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут

І тому є більш реальне враження, що Мальдіви – це не тільки море, пляж і пальми.

А наостанок Ольга сказала:

 ""

Це зрозуміють тільки батьки.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!