Розпатлана Тіна Кароль в сукні-купальнику зазиває Дана Балана до себе в гримерку: встояти неможливо

Популярна українська співачка Тіна Кароль вбила наповал не тільки шанувальників, але і Дана Балана. Зірка любить дивувати.

Героїня нашої сьогоднішньої статті без перебільшень вважається іконою стилю вітчизняного шоу-бізнесу, адже вона завжди виходить у світ в розкішних і сміливих нарядах, які як не можна краще підкреслюють всі її переваги. Свій статус поп-діви виконавиця підтверджує раз по раз.

Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль

Так, в Інстаграмі Тіна Кароль похвалилася фігурою в чорній сукні з відкритим животом, високим розрізом на спідниці і верхом, що нагадує ліф від купальника. На опублікованих кадрах артистка кокетливо дивиться у дзеркало в гримерці, знімаючи при цьому себе на телефон.

Скриншоты из Инстаграма Тины Кароль
Скріншоти з Інстаграму Тіни Кароль

Незабаром короткий ролик з Stories співачки з’явився на одній з її фанатських сторінок, де шанувальники охрестили Тіну гарячою штучкою, з чим важко не погодитися:

  • “Класна”;
  • “Фантастична”;
  • “Стройняшка”;
  • “Жінка-вогонь!”;
  • “Амазонка”, — пишуть користувачі мережі в коментарях.

Не виключено, що в такому вигляді Кароль з’явиться в одному з випусків нового сезону вокального шоу “Голос країни”, зйомки якого в самому розпалі. Фанати одночасно цьому і раді, і засмучені, адже крісло Балана на цей раз зайняв Олег Винник, а значить, глядачі не зможуть стежити за розвитком відносин їх потенційної пари.

Тіна Кароль і Дан Балан інтригують прихильників
Тіна Кароль і Дан Балан інтригують прихильників

Деякі думають, що насправді це лише сценарний хід заради підняття рейтингів проекту, решта ж щиро вірять в кохання між Тіною Кароль і Даном Баланом. Молдавському мачо і української поп-діві вже давно приписують роман, хоча вони не поспішають спростовувати або підтверджувати ці чутки, підігріваючи тим самим інтерес публіки.

Більше подробиць їх таємного роману дізнайтеся з відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.