15-річна Маша Полякова мало не потонула на Мальдівах – тільки недитячий “горіх ” з-під води блиснув

Всеукраїнська зірка Оля Полякова вже третій тиждень тусить з дочками на Мальдівських островах і своїми пригодами щедро ділиться в Інстаграме.

17 січня Оля Полякова відзначила день народження – співачці виповнилося 37 років. Вона показала, як було все красиво організовано. На пустельному пляжі їм накрили столики, ансамбль національної музики співав наживо, пригощалися лобстерами і ще чимось смачним.

День народження Олі Полякової
День народження Олі Полякової
Полякова зізналася, що це були найсмачніші лобстери в її житті. охоче віримо
Полякова зізналася, що це були найсмачніші лобстери в її житті. Охоче віримо

Старша дочка Олі Марія – Маша, ще школярка, але виглядає вже не менш ефектно, ніж зоряна мама.

Мама і донька Полякови
Мама і донька Полякови

У Маші є своєї акаунт в Інстаграмі, які їй приносить вже деякий дохід, так як кількість підписчиків давно перевалила за 100 тисяч.

Оля – сувора мама, вона навіть якось зізналася, що раніше могла Машу і побити за непослух. Але зараз вона просто допомагає дівчинці знайти себе в житті і не наробити великих дурниць. Тому вона не перешкоджала першим відносин підлітка, підтримує її в бажанні знайти свою нішу в сучасній музиці (Маша самостійно створила свою рок-групу).

А зараз, під час відпочинку, з Машею стався кумедний, але досить небезпечний інцидент – дівчина хотіла зробити ефектне відео і мало не потонула. Під час прибою вона вирішила знятися на гамаку, який опинився у воді.

Маша Полякова на гамаку в воді
Маша Полякова на гамаку в воді

Вона не втримала рівновагу і перекинулася в воду.

Маша полякова впала в воду
Маша Полякова впала в воду

Але нога заплуталася в сітці. У спробах визволити її  дівчина кинулася в іншу сторону і з головою поринула під воду, але ногу виплутати не вдалося.

Маша Полякова мало не потонула
Маша Полякова мало не потонула

Врятувало її вміння плавати і ті, хто були поруч. Але після цієї, здавалося б не дуже страшної пригоди, Маша буде набагато обережніше, це точно.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.