Анастасія Волочкова вразила знімком з купелі: з “одягу ” тільки віник

Відома балерина Анастасія Волочкова знову здивувала Мережу неординарної витівкою.

Анастасія Волочкова має статус досить скандальною представниці вітчизняного шоу-бізнесу. Крім того, що балерина часто встряє в скандальні історії, вона любить епатувати публіку неординарними витівками. Якщо подивитися Інстаграм Волочкової, який вона дуже активно веде, можна побачити безліч фотографій, де балерина демонструє свій фірмовий шпагат показує в найнесподіваніших місцях – на пляжі, в лазні, на балконі. Крім того, часто Анастасія з’являється на знімках і зовсім без одягу.

Волочкова знає, чим здивувати публіку
Волочкова знає, чим здивувати публіку

Так сталося і цього разу. Сьогодні, 19 січня, в день, коли Православна церква відзначає Хрещення Господнє, а віруючі люди пірнають у крижаній ополонку, Волочкова поділилася знімком, на якому позує в крижаній купелі. Скандальна балерина була повністю без одягу і лише прикривалася віником з дубового листя.

“Вітаю з Хрещенням. Занурюся в крижану Купель і мчу на прогін перед завтрашнім спектаклем і святкуванням дня народження. “, – підписала фото Волочкова.

Варто зазначити, що користувачі Мережі не змогли прокоментувати фото, адже балерина відключила можливість залишати коментарі під своїми публікаціями. Це пов’язано з тим, що раніше під знімками Волочкової збиралося дуже багато негативних відгуків від її підписників. Щоб уберегти себе від Хейта і негативу, Анастасія останнім часом просто не дає можливість фоловерів висловити свою думку в коментарях.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.