Бургер і картопля фрі: молода дружина Віктора Павлика показала, чим харчується на п’ятому місяці вагітності

Зовсім недавно молода дружина Віктора Павлика приголомшила Мережу новиною про вагітність - тепер музикант вкотре чекає поповнення.

26-річна Катерина Репяхова опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію фотографій, на яких вона позує разом зі своїм 55-річним чоловіком Віктором Павликом та тримає руку на своєму животі. Так вона повідомила публіці, що скоро вперше стане мамою, а для її чоловіка – це вже четверта дитина.

Віктор Павлик скоро стане батьком
Віктор Павлик скоро стане батьком

Після цієї заяви Репяхова активно розповідає про вагітність в своєму Інстаграм. Так, дружина Павлика розповіла, як дізналася про вагітність, як перенесла токсикоз, в якій лікарні вона стоїть на обліку і навіть назвала імена, які вона розглядає для майбутнього малюка. Єдиною таємницею залишився стать дитини. Репяхова повідомила, що вже знає, хто у неї в животику, але поки не хоче про це говорити.

Варто відзначити, що Катерина дуже трепетно ставиться до своєї вагітності, проте вона не дуже сильно звертає увагу на своє харчування, яке безпосередньо впливає на її майбутнього малюка. Так, Репяхова регулярно публікує відео, де п’є міцну каву, яку не бажано вживати під час вагітності. А в останніх Інстаграм-сторіз дружина Павлика показала, чим вони з чоловіком обідають.

Вагітна Репяхова показала, що їсть на обід
Вагітна Репяхова показала, що їсть на обід

Так, Катерина та Віктор заїхали в відомий фаст-фуд, де взяли бургери і картоплю фрі. Як відомо, така їжа дуже шкідлива, як і для матері, так і для майбутнього малюка.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.