Дружина Потапа Настя Каменських повторила своє дитяче фото: майже не змінилася, навіть кепка та ж

Відома українська співачка і за сумісництвом дружина Потапа Настя Каменських показала рідкісне дитяче фото з особистих архівів.

Днями Потап і Настя повернулися з райського відпочинку на Мальдівах, де вони вирішили провести зимові канікули. Їх соціальні мережі переповнені пляжними знімками, які зіркове подружжя досі продовжує публікувати. Для різноманітності NK розбавила потік відпускних фотографій в своїх найкращих купальниках кадром з дитинства.

Потап і Настя Каменських на березі моря
Потап і Настя Каменських на Мальдівах

Так, у себе в Інстаграмі Настя Каменських виставила пост, в якому з максимальною точністю відтворила архівне фото. На старому знімку майбутня зірка лежить на ліжку, схрестивши ноги і приклавши долоні до обличчя.

Вона позує в червоному светрі, картатому береті з козирком і кросівках з яскравою підошвою. На новому ж практично нічого не змінилося, причому, судячи з підпису, головний убір на ній все той же.

“Берет все ще сидить відмінно. Гортайте вліво, щоб знайти відмінності” (“And the cap still fits great. Swipe left to find the difference”), — підписала публікацію знаменитість.

Шанувальники тут же відреагували на пост і відзначили, що Настя Каменських в дитинстві дуже схожа на себе нинішню:

  • “Як була красунею, так і залишилася”;
  • “Це та сама кепка? Красуня”;
  • “У будь-якому віці прекрасна Настя”;
  • “Різниці немає”;
  • “Яка хорошенька”;
  • “Кучерява Сью”, — пишуть користувачі.

На фото відреагував і чоловік виконавиці Олексій Потапенко, який в черговий раз зізнався дружині в коханні: “Люблю обох”.

Комментарии под фото Насти
Коментарі під фото Насті

Більше цікавого про те, як дует Потап і Настя перетворився в одну з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.