Скандальний шоумен Остапчук зізнався, що до нього приставали багаті дами з непристойними пропозиціями

Володимир Оставчук - один з найпопулярніших українських ведучих. Він прославився не тільки своїм іскрометним талантом робити шоу, але і скандалами в особистому житті.

Слава до Володимира прийшла за його унікальну можливість навіть з нудного заходу зробити веселе захоплююче шоу, він отримує більше запрошень вести корпоративи, ніж артисти Студії Квартал 95, а концерти з його участю завжди яскраві та запам’ятовуються.

У 2020 році інтерес публіки підігріло скандальне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, яка його звинуватила в зрадах і жадібності. Зрада з теперішньою дружиною Христиною Гірник дійсно мала місце, але Остапчук сказала, що в той час він уже не жив з дружиною кілька місяців і подав на розлучення. А всі звинувачення в тому, що не дає гроші для дітей він спростував чеками і квитанціями оплат.

Колишня сім'я Володимира Отсапчука
Колишня сім’я Володимира Остапчука

Потім була розкішне весілля, подробиці якої довго обговорювали ЗМІ і користувачі Мережі.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник

Володимир активно веде свою сторінку в Інстаграмі і ділиться не тільки фото і відео, але і веде онлайн спілкування в чаті. 19 січня він запропонував дати відповіді на 5 особистих питань.

Пропозиція Володимира Остапчука
Пропозиція Володимира Остапчука

Насамперед у нього запитали, чи планує він дітей з Катею. Володимир дуже здивувався – з якою Катею, адже його дружину звуть Христина.

 ""

Далі хтось поставив ще одне пікантне питання: чи робили йому багаті дами непристойні пропозиції. Шоумен відповів, що так і не раз, але він відповідав відмовою.

 ""

Далі Володимиру почали задавати питання, про зміст яких він був не в курсі.

 ""

А потім взагалі дуже інтимного або непристойного змісту, на що чоловік сказав, що сам напросився і на цьому припинив спілкування.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.