Оля Цибульська показала, як виглядала в дитинстві: майже 30 років різниці

Відома українська співачка Оля Цибульська оприлюднила архівне фото 28-річної давності.

Популярна українська співачка Ольга Цибульська часто балує своїх шанувальників в Instagram новими знімками. Цього разу артистка вирішила пограти з шанувальниками в гру. Підписники їй писали дату, а Ольга публікувала фотографії, які були зроблені в цю дату. Так, один з підписників написав дату 05.01.1992 і Цибульська опублікувала відповідний знімок. На фото 7-річна Оля позувала з сумним виразом обличчя.

Оля Цибульська показала дитяче фото
Оля Цибульська показала дитяче фото

“Перший клас. Розбила губу в день фото на закордонний паспорт. Ми повинні були з батьками їхати до родичів в Польщу. Як розбила? Банально. Симпатичний чоловік і гойдалки в дворі школи. Все розбивають симпатичні чоловіки “, – підписала фото артистка.

Нагадаємо, старт творчого шляху артистки випав на 2007 рік, коли вона стала переможницею першої вітчизняної «Фабрики зірок». Тоді вона створила дует зі своїм коханим Олександром Бодянським під назвою “Небезпечні зв’язки”. Група проіснувала всього 2 роки, після чого Ольга і Олександр розлучилися як пара і як колеги.

Оля Цибульська та Олександр Бадянскій
Оля Цибульська та Олександр Бодянскій

У 2009-му Цибульська почала сольну кар’єру, одночасно реалізовуючись в ролі телеведучої. У 2020 році Цибульська презентувала свій перший альбом “По барабану”. Зараз артистка випустила 11 яскравих кліпів, які отримали велику популярність в мережі. Хіти “можна побачити мої фотографії “, “Плаття біле “, “Дівчинка “, “Ангели Плачуть ” вже наспівують мільйони меломанів.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.