Горбунов і Осадча показали, чим займаються ночами: Катя втомлена і розпатлана

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже у всю взялися працювати, адже менше, ніж через тиждень на телеканалі 1 + 1 виходить новий сезон шоу "Голос країни ".

Юрій Горбунов – досить відкритий і життєрадісний чоловік. Він часто публікує фото і власні роздуми, спостереження, аналізує свою роботу.

З відпочинку в Арабських Еміратах у Горбунова було чимало фото, так що зараз він вирішив перекрити їх суворими київськими (водохресними) морозами і роботою.

Юрій Горбунов показав фото з дружиною Катею Осадчою з нічних зйомок

Юрій Горбунов – це артист такої величини, що його запрошують в дуже різні проекти. Звичайно, не виключено, що у артистів зйомки бувають вночі.

Після одного такого трудового “дня ” він сів в машину зі своєю дружиною, і вже збираючись їхати додому, клацнув фото на пам’ять.

Дивно, але на фото Горбунов і Осадча зовсім не мерзнуть. На Катерині надітий дуже відкритий наряд – плечі і руки зовсім нічим не закриті, а її чоловік Юра тільки в піджаку.

Ось що написали шанувальники в коментарях до фотографії:

Катя красуня, Юрій ви звичайно теж

Юрій, хочу висловити Вам щире захоплення, особливо останні роки, Вашого професіоналізму в ролі ведучого !!!! Володіння “словом “, невимушеність, незрівнянне відчуття гумору, коректне звернення до героям програм, приємно дивитися !!

Ви чудова пара

Я вас обожнюю, ви супер

Які ж ви красиві и щасливі !!!!! Щиро радію за вашу пару

Нагадаємо, що після відпочинку Катерини і Юрія в Дубаї їм почали приписувати поповнення в родині, хоча зіркові батьки вже одну дитину Вані поки не говорили про те, що хочуть йому братика або сестричку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.