Оля Полякова дала молодшій доньці Алісі наочний урок, що краще вчитися на чужих помилках

Оля Полякова поділилася з підписчиками забавним роликом, як її молодша дочка Аліса намагалася зняти відео для свого акаунту на платформі Тік-Ток і що з цього вийшло.

Всі знають, що суперблондинка Оля Полякова з дітьми і чоловіком відпочивають на Мальдівських островах вже третій тиждень. І Оля, і дівчатка постійно діляться цікавими історіями свого тропічної життя – мама і старша дочка в Інстаграмі, а 9-річна Аліса завела сторінку на Тік-Току, де показує смішні ролики своїм одноліткам-підписчикам.

21 січня дівчинка з сумним виразом повідомила своїм друзям дві важливі новини, які вона для себе відкрила на островах.

Аліса Полякова
Аліса Полякова

Вона порадила:

Ніколи, чуєте, ніколи не пробуйте гострий перець. І не слухайте своїх мам, які говорять, що можна спробувати!

А історія була така. Оля з донькою знайшли на острові город, де на акуратних грядочках вирощують зелень і овочі для місцевого ресторану. Там було багато різних спецій, про яких Оля розповідала доньці і вони пробували їх на смак. Все це Аліса знімала для Тік-Ток, а Оля знімала доньку.

Скрін з відео Аліси
Скрін з відео Аліси

І тут вони натрапили на невелику ділянку, обгороджену плетеним парканом. Коли зайшли туди, то виявили, що це грядка з гострими перцями чилі. Дівчинка стала розпитувати маму, які вони на смак, Оля сказала, що гострі і пекучі. Алісі захотілося спробувати. Спочатку мама відмовляла дівчинку від такого кроку, а потім подумала – нехай спробує і так точно знатиме на все життя.

Дівчинка відкусила шматочок, з очей бризнули сльози, від болю вона стала кричати і плакати. Спочатку Оля не дуже серйозно поставилася до реакції доньки, але коли у тої почалася істерика, вони побігли на віллу шукати, чим вгамувати печіння. Після деяких варіантів допомогла тільки пляшка з шампанським із холодильника. Її дівчинка прикладала до губах і язика, і потроху біль пішла. Після цього червона і заплакана Аліса і дала цінну пораду, що не треба пробувати гострі перчики.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.