Лесю Никитюк просять повернутися в шоу “Орел і Решка “: “Перестали дивитися “

Відома телеведуча Леся Никитюк опублікувала архівні фото з подорожей.

Українська ведуча Леся Никитюк вирішила поностальгувати за колишніми часами і опублікувала серію знімків з тих часів, коли вона була ведучою популярного тревел-шоу “Орел і решка”. Знаменитість подорожувала по світу в рамках проекту цілих 5 років (Леся Никитюк була ведучою “Орла і решки” з 2012 по 2017 рік). Так, Леся показала свої пригоди в Нью Йорку, Намібії, в джунглях, і не тільки. Телеведуча згадала, як вона каталася верхи на слоні, боролася зі своїм страхом змій, прогулювалася по сонячному Нью-Йорку, робила педикюр в Намібії і багато іншого.

У коментарях прихильники Лесі почали просити повернутися телеведучу в шоу. Багато відзначили, що після відходу Никитюк з проекту, він став для них менш цікавим. «Коли повертаєшся в решку?», «Леся пішла і Орла і решки. І все стало не так. Згодна. Перестали дивитися. »,« Леся ти прекрасна ведуча Орла і решки! Я випуски з тобою обожнюю !! »,« Поверніться в Орел і решка. Це були супер Мега випуски »,« Леся, Я передачу дивилася тільки тому що ви в ній були », – пишуть користувачі Мережі.

Коментарі фоловерів під публікацією Никитюк

Однак сама Леся Никитюк ніяк не відповідає на подібні коментарі фоловерів.

Варто зазначити, що українські телеглядачі після фіналу першого сезону шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною відзначили, що хотіли б бачити саме Лесю Никитюк у другому сезоні романтичного шоу. Телеведуча вже прокоментувала свою можливу участь в шоу, відповівши, що ще сама нічого не знає. При цьому кардинальне “ні” вона не говорить, що дає надію на можливу участь телеведучої в наступному сезоні “Холостячки”.