Улюблениця Олега Винника Олена Шоптенко покрутила п’ятою точкою на камеру: “Неможливо спокійно дивитися “

Український хореограф Олена Шоптенко розбурхала Мережу танцем-імпровізацією.

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм розбурхуюче фантазію відео. Дівчина записала власний танець-імпровізацію, в якому продемонструвала витончені вигини свого тіла. Олена виконала танець в білому бюстгальтері і напівпрозорих лосинах.

“Іноді трохи пустощів не завадить! “, – підписала відео Шоптенко.

Користувачі Мережі негайно відреагували на яскравий танець Олени і написали багато захоплених коментарів.

«Вогонь! Танець – бомба, як завжди »,« Альона, дуже красиво все – і танець і музика і ви чарівні »,« Вау, вау, вау !!! Немає слів, вогонь !!! Кілька разів переглянула і хочу ще !! »,« Красиво дуже », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Олена Шоптенко стала партнеркою Олега Винника в сьомому сезоні самого танцювального проекту країни “Танці з зірками”. На жаль, телеглядачі змогли побачити всього лише чотири спільних номера Винника та Шоптенко – пристрасне танго, запальне ча ча ча, чуттєвий віденський вальс і блискучий пасадобль. Пара Шоптенко і Винник вибула з проекту через те, що вони обидва захворіли коронавірусом.

Олег Винник та Олена Шоптенко у проекті "Танці з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко у проекті “Танці з зірками”

Цікаво, що Олена Шоптенко з’являлася на паркеті проекту “Танці з зірками” в якості хореографа вже 5 разів. У 2006 році вона виступала в парі з екс-керівником студії “Квартал 95 ” і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Тоді вони стали переможцями.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.