Тіна Кароль в топі, який ледве сходиться вище пояса, відволікає увагу від гори брудного посуду: Балан схвалює

Поп-діва української естради Тіна Кароль забула про правила пристойності, щоб відвернути увагу Дана Балана від гори брудного посуду.

Кожна поява співачки на публіці викликає фурор в мережі, адже вона завжди виглядає чудово, що доводять її розкішні образи для концертів, “Танців з зірками” і “Голосу країни”.

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями
Найкращі сукні Тіни Кароль

Зірка оточує себе красою і сама ж її випромінює, з чим важко посперечатися, а її любов до сміливих нарядів не залишилася без уваги навіть для молдавського мачо Дана Балана. Тіна Кароль, як вважає публіка, є його коханою, хоча самі артисти старанно уникають коментарів з приводу цих чуток.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Звичайно, сцена це одне, а домашня обстановка — зовсім інше. Втім, для героїні нашої сьогоднішньої статті немає різниці, де виглядати у всеозброєнні, адже навіть на власній кухні від неї око не відвести.

У себе в Інстаграмі Тіна Кароль опублікувала невеликий ролик, на якому вона постала в білосніжному короткому топі із застібкою спереду, що підкреслює її пишний бюст. Волосся виконавиця розпустила, а на обличчя нанесла легкий макіяж з акцентом на очі. Позує артистка на тлі раковини з горою немитого посуду.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Варто відзначити, що раніше в своїх інтерв’ю Тіна зізнавалася, що господиня з неї нікудишня, тому по дому вона практично нічого не робить. Втім, з огляду на її завантажений робочий графік, це зовсім не дивно. До того ж поп-діва цілком може дозволити собі хатню робітницю.

Тіна Кароль здивувала словами про самотність
Тіна Кароль

Більше цікавого про закулісся і особисте життя Тіни Кароль, де є місце і для Дана Балана, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.