Закохана Тіна Кароль окинула ніжним поглядом іншого відомого красеня: щаслива і без Дана Балана

Відома українська співачка Тіна Кароль на тлі чуток про весілля з Даном Баланом засвітилася в компанії іншого відомого красеня.

Поп-діві і молдавському мачо давно приписують роман, який раз у раз стає головним приводом для обговорень в мережі. Початок усьому поклав вокальний проект “Голос країни”, де Кароль і Балан сиділи на сусідніх тренерських кріслах.

Зараз місце Дана зайняв Олег Винник, чому його шанувальники раді, а ось фанати пари Тіни і Дана навпаки розчаровані.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Втім, довго сумувати їм не доведеться, судячи з нового посту радіоведучого “Люкс ФМ” Слави Дьоміна, який став закулісним ведучим “Голосу”. Так, в його Instagram з’явилася серія спільних фото з Тіною Кароль, причому на одному з них виконавиця дивиться на нього непідробно ніжним поглядом.

“Дивіться, кого я зустрів в темних закутках “Голосу країни”. Іменинницю. Ох, яку новину я дізнався про Тіну! Скоро про все дізнаєтеся”, — підписав публікацію Слава.

Тина Кароль и Слава Демин
Тіна Кароль і Слава Дьомін

Коментатори тут же кинулися припускати, про що мова. Звичайно, велика частина припущень пов’язана з молдавським співаком:

  • “Вона і Дан Балан одружилися”;
  • “Тіна Кароль вагітна”;
  • “Заспівають з Даном дуетом на Голосі 11”;
  • “Піде учасницею в Танці”;
  • “Може про новий альбом Тіни, який скоро має вийти”;
  • “Десь зараз заревнував Дан Балан”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Також шанувальники з гумором відзначили, що ця фотографія відмінно підійде для фанатського фотошопа — скоро голову Дьоміна замінять на голову Балана, як це регулярно відбувається на будь-яких знімках співачки з іншими чоловіками.

Більше цікавого про таємний роман Тіни Кароль і Дана Балана дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.