Скільки заробляють і як живуть українські зірки: квартири і будинки Кароль, Фреймут, Полякової та інших

Шанувальників знаменитостей, а й просто публіку, завжди цікавлять подробиці особистого життя, де вони живуть, як їм вдається заробляти на розкішне життя.

Ось деякі подробиці, скільки коштують виступи найпопулярніших артистів, як вони живуть.

Тіна Кароль

Співачка зараз входить в десятку найбільш високооплачуваних артистів, за один виступ вона бере 20-30 тисяч доларів. Плюс, у артистки є кілька великих рекламних контрактів. За інформацією журналістів, річний дохід Кароль наближається до мільйона доларів.

На артистку зареєстровано два об’єкти нерухомості. Квартира в Києві, в звичайній 4-х поверховій хрущовці на вулиці Чистяківська, 13-а. Там співачка жила до того, як стала знаменитою і змогла купити особняк за містом.

Будинок, в якому у Тіни Кароль є квартира
Будинок, в якому у Тіни Кароль є квартира

Кілька років тому співачка придбала готовий особняк в селі Зазим’я під Києвом. Після ремонту вона туди переселилася з сином Веніаміном, правда, він більшу частину року живе у Великобританії, де вчиться в приватній школі. Від дороги будинок не здається дуже значним.

Особняк Тіни Кароль від дороги
Особняк Тіни Кароль від дороги

Але в одному з відео програми “Світське життя” Тіна запросила Катю Осадчу до себе додому і з двору видно – це великий триповерховий будинок з прибудовами.

Будинок Тіни Кароль з двору
Будинок Тіни Кароль з двору

Вартість аналогічних особняків в цьому районі – від 300 до 500 тисяч доларів.

Оля Полякова

Суперблондинка – сама високооплачуваних артистка в українському шоу-бізнесі, за словами її продюсера, щорічний заробіток до карантину досягав 1,4 млн доларів. Один концерт приносить до 50 тисяч, а Зараз непоганий додатковий дохід їй дає сторінка в Інстаграм, де у неї 2,4 млн передплатників.

У реєстрі нерухомості на співачку записані дві квартири в самому центрі Києва, на вулиці Інститутській, 16. Це престижний будинок навпроти НБУ, вартість квартир там сягає від 500 до 800 тисяч доларів в залежності від розміру.

Будинок по вулиці Інститутській, 16
Будинок по вулиці Інститутській, 16

Але вже кілька років Оля з родиною живе в розкішному будинку зі зрубу на великій ділянці прямо на березі Дніпра в селищі Старе Бориспільського району.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

Подробиці про маєток співачки ви можете прочитати по посиланню.

Андрій Данилко

Нещодавно в Мережі розгорівся цілий скандал через квартиру Андрія Данилка, до ході якого він спростував твердження журналістів, що квартира на фото його (подробиці тут). Але визнав, що живе саме в тому будинку із зіркою за адресою вул. Хрещатик, 25. Як виявилося, в цьому будинку у Данилка цілих 4 квартири. Одна записана на нього як приватна особа, а три – як на ФОП (фізична особа підприємця). В одній він живе, а три, швидше за все, здає в оренду.

Дім по вул. Хрещатик, 25
Дім по вул. Хрещатик, 25

Вєрка Сердючка Данилка і зараз залишається дуже високооплачуваних персонажем, раніше концерт приносив йому 200-250 тисяч доларів, зараз ціни нижчі, та й виступає Андрій мало.

Ольга Фреймут

Зараз сувора ревізорша офіційно безробітна, а колись була найбільш високооплачуваною ведучою українського ТБ. Новий канал навіть виплатив за неї іпотеку на розкішну квартиру на Подолі, де вона тепер живе з гендиректором Нового Володимиром Локотко і дітьми.

Вітальня Ольги Фреймут
Вітальня Ольги Фреймут

Влад Яма

Відомий хореограф і суддя “Танців з зірками” непогано заробляє на майстер-класах (до 2,5 тисяч доларів за заняття), приватні уроки танців і участі в різних шоу. За відомостями податкових декларацій його річний дохід перевищує 100 тисяч. Для своєї родини Влад збудував невеликий стильний особняк під Києвом.

Будинок Влада Ями
Будинок Влада Ями

Руслана Лижичко

Переможниця Євробачення живе в незвичайному еко-особняку і ні копійки не платить за комуналку. подробиці по посиланню.

Будинок Руслани забезпечується енергією сонця і вітру
Будинок Руслани забезпечується енергією сонця і вітру

А взагалі, більшість українських зірок починали зі знімних квартир і хрущовок, їм довелося докласти чимало зусиль, щоб зараз жити розкішно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.