Свекруха невістка подобається: мама Микити Добриніна схвалила вибір сина і з нетерпінням чекає онуків

Микита Добринін і Даша Квіткова - унікальна пара не тільки для України. У всьому світі всього три героя шоу "Холостяк" одружилися на своїх обраницях.

Популярний теле- і радіоведучий Микита Добринін не відразу погодився бути головним героєм реаліті-шоу “Холостяк-9” в 2019 році. По-перше, на той час 31-річний чоловік був цілком задоволений своїм вільним статусом і не збирався одружуватися. По-друге, знаючи телевізійну кухню зсередини, він не дуже вірив, що на проектах можуть бути і реальні почуття поза прописаних сценарієм. А, по-третє, мама Микити, з якою у нього дуже довірчі відносини, була проти його участі, жінка вважала, що любов треба шукати в житті, а не в телевізорі.

Микита Добринін
Микита Добринін

Але організаторам шоу вдалося знайти потрібні аргументи і Микита став “Холостяком”. Хлопець вразив своєю поведінкою не тільки глядачів, а й організаторів шоу. Він не тільки обмацав і обцілував буквально кожну дівчину, але багатьох і перевірив, яка з неї буде дружина. Давав надію, а потім безжалісно виганяв з проекту.

І в фіналі вибрав Дашу Квіткову, з якої стали жити разом відразу після проекту, а потім одружилися.

Даша Квыткова и Микита Добринін
Даша Квыткова и Микита Добринін

До речі, справжнє ім’я Даші Квіткова – Дарина Матюніна. Через прізвище над нею жорстоко сміялися в школі і вона вирішила поміняти її на щось гарне.

А Микита Добринін по паспорту був Влад Вакулович. З таким ім’ям, як йому пояснили, на телебаченні робити нічого, тому він і придумав собі псевдонім. Його улюбленим дитячим героєм був Добриня Микитич, ось він і створив собі нове ім’я.

Мама Микити – Олена Поліщук в передачі “Ранок з Україною” на телеканалі Україна зізналася, що спочатку не вірила в серйозність того, що бачила на екрані.

Микита Добринін з мамою
Микита Добринін з мамою

Але коли син привіз Дашу для першого знайомства, сама “закохалася” в неї відразу

Однак з Дашенькой у нас була любов з першого погляду! Коли я її побачила, зрозуміла – все, моя! Наша! Вона мені дуже сподобалася, хороша дівчинка!

Саме після того, як мама з відкритою душею прийняла Дашу, молода пара і вирішила оформити стосунки офіційно.

Мама Микити Добриніна
Мама Микити Добриніна

Вони розписалися навесні, а зіграли дуже красиве весілля в серпні 2020 року.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

А мама Олена Миколаївна не може натішитися щастя сина і чекає народження внука або внучки – поки це секрет, хто народиться.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.