Корольова показала моложаву маму: теща Тарзана навіть в 74 носить ультраміні і фарбується яскравіше дочки

Скандально відома співачка Наташа Корольова показала свою маму і напередодні її 75-річного ювілею влаштувала їй сюрприз.

Виконавиця хіта “Дельфин и русалка” активно веде соціальні мережі, причому на це не вплинув навіть скандал з зрадами Тарзана, який був на слуху в минулому році. У себе в Інстаграмі Наташа Корольова публікує не тільки особисті фото і відео, також вона ділиться з шанувальниками сімейними моментами.

На цей раз зірка похвалилася лаштунками фотосесії, в якій бере участь її 74-річна мама Людмила. До речі, її життя теж пов’язане з музикою — довгі роки жінка була диригентом.

Наташа Королева с мамой
Наташа Корольова з мамою

Перед камерою мати Наташі позувала в рожевій сукні вище коліна з відкритим верхом без бретелей і квітковим принтом. Яскравий макіяж з червоною помадою, оригінальний аксесуар у вигляді гігантської троянди і масивні сережки стали доповненням образу.

За кадром Корольова підбадьорювала маму і тим самим створювала приємну атмосферу на зйомці. За словами співачки, Людмилу Іванівну знімав наймодніший фотограф Майамі.

“Ти прям трояндочка! Ніхто не дасть тобі твої роки!”, — заявила горда дочка.

Скриншот из Инстаграма Наташи Королевой
Скріншот з Інстаграма Наташі Корольової

Пізніше стиліст поміняв образ моделі, головним акцентом якого стала невелика блискуча корона. Наташа і тут не стрималася:

“Всі Люди як Люди, а ти — суперзірка!”.

Скриншот из Инстаграма Наташи Королевой
Скріншот з Інстаграма Наташі Корольової

Варто зазначити, що Людмила бере активну участь в житті знаменитої дочки, також вони нерідко стають гостями різних телепередач. При всьому при цьому, мама Корольової зберігала мовчання в самий розпал їх з Тарзаном сімейного скандалу. Більше подробиць про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.