Ревізор Ольга Фреймут похвалилася новим кольором волосся: посивіла чи так задумано?

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут показалася шанувальникам з новим кольором волосся. Після відпустки на Мальдівах зірка вирішила змінити імідж.

Зовсім нещодавно головний ревізор країни разом з коханим чоловіком Володимиром Локотко і дітьми відпочивала в самому райському куточку планети — на Мальдівських островах. Як і багато інших представників вітчизняного шоу-бізнесу, подружжя влаштувало собі зимові канікули в теплих краях.

З погодою сімейству пощастило не дуже, адже замість прийняття сонячних ванн на пляжах з білим піском вони купалися під дощем. Втім, судячи з Інстаграму Ольги Фреймут, це анітрохи не зіпсувало відпочинок.

Ольга Фреймут з дітьми

Теледіва вже повернулася в Україну і продовжує радувати фанатів новими фото і відео з дому. Так, у себе в Insta-stories знаменитість вирішила показати результат зміни іміджу — вона пофарбувалася.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Ольга змінила блонд на більш темний відтінок, який при певному освітленні навіть може нагадувати сивину, однак це лише особливість холодного русявого кольору волосся.

У кадрі Фреймут постала без макіяжу і з широкою посмішкою на обличчі, а в підписі вона поцікавилася у підписників думкою щодо оновленого образу:

“Вам подобається мій новий колір волосся?”, — запитала вона.

Скріншот з Інстаграма Ольги Фреймут

Оскільки цей знімок зірка опублікувала в Stories, можливості відстежити реакцію користувачів та побачити їх коментарі немає.

Варто зазначити, що Ольга нечасто експериментує зі стилем і зачісками. Вона дотримується свого звичного класичного образу, в якому українці і звикли бачити Фреймут, адже саме такою її знають і люблять.

Ольга Фреймут