Катя Осадча сховала кругленький живіт під пишним платтям: Юрій Горбунов готується до батьківства

Телеведуча Катя Осадча поділилася свіжим знімком в своєму Інстаграм-блозі.

Колишня модель, а нині популярна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча не перестає радувати шанувальників новими і яскравими образами, які демонструє в кожній програмі. Дружина Юрія Горбунова – володарка розкішної фігури, тому будь-який наряд на ній виглядає чудово. Однак останнім часом шанувальники все частіше підозрюють Катю Осадчу в вагітності. Адже важко не помітити, що у завжди стрункою телеведучої з’явився невеликий животик. Так, на одному з останніх фото, де Осадча з’явилася разом з Тіною Кароль, шанувальники почали активно вітати Катю з вагітністю.

На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт
На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Нещодавно Катя Осадча опублікувала новий знімок в своїх Інстаграм-сторіз, де продемонструвала новий образ для зйомок. Ведуча позувала в розкішному червоному платті, з пишною спідницею від грудей. Під таким платтям живіт Осадчої розгледіти не можна. Можливо любителька облягаючих нарядів обрала такий наряд щоб приховати свої кругленькі форми від публіки.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Осадчої
Скріншот з Інстаграм-сторіз Осадчої

Цікаво, що недавно Юрій Горбунов та Катя Осадча відпочивали в Дубаї. Телеведуча практично не публікувала фотографій в купальнику і ретельно приховувала свою фігуру під об’ємними сукнями. При цьому Осадча пояснювала це тим, що на талії були “ретельно приховані святкові сліди “.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.