Віра Брежнєва перестала бути собою і позбулася своєї знаменитої родимки: як дружина Меладзе виглядає тепер

Відома українська співачка Віра Брежнєва здивувала шанувальників оновленою зовнішністю. На нових фото зірка постала без своєї знаменитої родимки.

Екс-солістку групи “ВІА Гра” неможливо з кимось сплутати, адже її зовнішність сповнена фірмових “родзинок” — світле волосся, широка посмішка, томний прищур і, звичайно ж, родимка біля нижньої губи.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Ці деталі образу виконавиці впізнавані і улюблені багатомільйонною армією її фанатів, однак в Інстаграмі Віри Брежнєвої з’явився дивний знімок, який викликає до неї безліч питань.

Знаменитість по-справжньому здивувала публіку і ось в чому справа — на свіжих Insta-Stories легко помітити відсутність тієї самої родимки на обличчі співачки. Причому справа не в ракурсі або не так впавшому світлі — в камеру дружина Меладзе дивиться прямо.

Вера Брежнева до и после удаления родинки
Віра Брежнєва до і після видалення родимки

Цілком можливо, причина у використанні фільтрів, проте раніше під час сесії відповідей на запитання шанувальників Брежнєва сказала, що з часом планує видалити з тіла абсолютно всі родимки без винятку.

З чим саме пов’язане таке рішення — невідомо, але, ймовірно, воно не спонтанне і обгрунтоване. Не виключено, що цього вимагають медичні показання. Ні для кого не секрет, що родимки бувають небезпечними і здатні перероджуватися в злоякісну пухлину шкіри. Простіше кажучи, в меланому.

Материал с Telegram-канала Только никому
Матеріал з Telegram-каналу Только никому

З огляду на те, що на тому самому відео Віри Брежнєвої в Інстаграмі вона зазначила, що вже третій день зайнята зйомками, приводів для занепокоєння у фанатів виникнути не повинно. В іншому випадку співачка навряд чи б приховала від величезної аудиторії слухачів настільки серйозні новини про здоров’я.

Скриншот из Инстаграма Веры Брежневой
Скріншот з Інстаграма Віри Брежнєвої

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.