Дочка і син Олега Винника: як виглядають дорослі діти артиста, яких він приховує від публіки

Вже давно ходять чутки, що Олег Винник одружений на своїй бек-вокалістці Таюне, а їх спільний син живе на даний момент в Німеччині.

Олег Винник ретельно приховує всі подробиці свого особистого життя і нічого не говорить про свою дружину і дітей в інтерв’ю. Все через те, що в шоу-бізнесі він має образ “повелителя вовчиць” і улюбленця жінок. Щоб не руйнувати цей образ Олег Винник позиціонує себе, як холостяка.

Але все ж інтерес до артиста настільки великий, що відданим “Вовчиця” все ж вдалося дізнатися деякі деталі про особисте життя улюбленого артиста.

Відомо, Винник одружився ще в студентські роки на однокурсниці Таїсії Сватко. Саме вона зараз виступає з Олегом Винником в якості бек-вокалістки під псевдонімом Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

У Німеччині у зоряного подружжя живе і вчиться син-підліток. Найімовірніше, хлопчика звуть Юліаном. Як вдалося з’ясувати журналістам, Винник розповідав про свого сина в інтерв’ю одному німецькому видавництву ще в 2005 році.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

А недавно в Мережі запідозрили, що у Винника і Таюне є ще й дочка. Чутки пішли після того, як Таюне опублікувала на сторінці в Інстаграм фотографію з молодою дівчиною на ім’я Ніна.

Таюне з дівчиною Ніною, яку прийняли за дочку Винника
Таюне з дівчиною Ніною, яку прийняли за дочку Винника

Дівчина зовні неймовірно схожа на Таїсію і, можливо, є її дочкою, а значить і дочкою Олега Винника. Можливо, саме на честь неї легендарний український артист і написав найвідомішу пісню в своїй кар’єрі – “Ніно”.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.