Фото вагітної Каті Осадчої схвилювали мережу і Юрія Горбунова: як телеведуча виглядає в положенні

Відома українська телеведуча Катя Осадча вже двічі мама, хоча шанувальники раз у раз підозрюють її в третій вагітності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті щаслива в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим. Пара одружилася ще в 2017-му, в тому ж році народився їх спільний син Іван. Для обох це не перші офіційні відносини. До зустрічі з Осадчою Горбунов був одружений на танцівниці на ім’я Людмила, дітей в цьому шлюбі не з’явилося.

Катя ж була одружена з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. У 2002-му вона народила йому сина Іллю, а вже через два роки після цього пара розлучилася через те, що вони так і не змогли знайти баланс між сім’єю і роботою — Олег був домосідом, а майбутня телезірка мріяла про запаморочливу кар’єру. Зараз колишні чоловік і дружина практично не спілкуються.

Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Романтична історія Горбунова і Осадчої почалася, звичайно, на знімальному майданчику, а саме, під час зйомок вокального талант-шоу “Голос. Діти-2”.

Варто зазначити, що свої відносини Юрій і Катерина не особливо приховували, хоча і афішувати заздалегідь нічого не поспішали. Втім, навіть тепер, коли вся країна знає їх як сімейну пару, вони не діляться подробицями особистого життя, дотримуючись позиції — щастя любить тишу.

Горбунов і Осадча
Горбунов і Осадча

Про свою другу вагітність ведуча “Світського життя” теж не поспішала розповідати і до останнього приховувала зростаючий живіт за сукнями вільного крою.

Вагітна Катя Осадча
Вагітна Катя Осадча

Осадча обрадувала шанувальників настільки радісною новиною вже на останніх термінах, коли показала результат романтичної фотосесії з Горбуновим. На цих фото героїня статті ще носить Ваню під серцем.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча під час другої вагітності
Катя Осадча під час другої вагітності

Скоро спадкоємцю пари виповниться 4 роки, але подружжя досі приховує його обличчя від публіки. Вони вважають, що син повинен сам вирішити, чи хоче ставати публічною людиною, а поки він ще маленький, запитати дозволу на це турботливі батьки у нього не можуть.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.