Могилевська у всіх на очах розвалилася на дивані в леопардоворму хутрі: “Жінка під 50 розчепірилася”

Відома українська співачка Наталія Могилевська в Інстаграмі вразила шанувальників серією вельми епатажних фото.

Більшу частину своєї кар’єри героїня нашої сьогоднішньої статті була шатенкою, однак до 45-річчя вона наважилася на кардинальну зміну іміджу і стала попелястою блондинкою. З тих самих пір Наталя не перестає дивувати публіку незвичайним стилем і нестандартними образами.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

На цей раз на своїй сторінці в Інстаграм Могилевська показала кілька знімків, зроблених під час зйомок її останнього кліпу на пісню “Натусик”. У кадрі зірка позує в білому брючному костюмі з відкритим верхом, зверху на який накинула хутряну шубу леопардового забарвлення.

Зухвалий погляд, яскравий вечірній макіяж, ледь помітна посмішка і екстравагантна поза викликали цілу бурю в коментарях під публікацією. Одним така Наталя сподобалася, інші ж розкритикували виконавицю:

  • “Ви дуже покращали”;
  • “Супер красуня! Будь який образ підходить. Красу нічим не зіпсувати. Браво”;
  • “Красуня, розумниця, людина великої сили волі. Так помінятися зовні! Дівча! Більш тендітна, ніж в 25”;
  • “А навіщо так ноги розставляти, не зрозуміло…”;
  • “Жінка під 50 розчепірила ноги. І ці ланцюги по 10 штук на шиї, навіщо стільки”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Крім молодіжних нарядів, зірка і зовні виглядає дуже свіжо. У своєму віці Могилевська може похвалитися відсутністю пластичних операцій, але ж для сучасного шоу-бізнесу це велика рідкість.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Втім, в одному зі своїх постів вона одного разу зазначила, що в майбутньому не виключає можливості косметологічного омолодження, адже нинішні технології значно просунулися — тепер можна робити операції без швів, а ще з’явилося багато різних процедур, які взагалі не вимагають хірургічного втручання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.