Перекроїла себе повністю: шанувальники не впізнали Ірину Білик на фото з юності – “Це ж дві різні людини “

Відомої української співачки Ірини Білик в квітні 2020 року минуло 50 років. Виглядає красуня приголомшливо і навіть не приховує, що регулярно робить пластику.

У Мережі регулярно спливають фото знаменитостей, якими вони були до популярності. Зазвичай дитячі та юнацькі фото викликають усмішки розчулення – такими кумедними здаються тепер відомі зірки. Але іноді виникають питання і здивування – а це точно їх фото? Якось зовсім інакше виглядають, практично немає нічого спільного з юними рисами обличчя.

Яскравим прикладом таких неймовірних перетворень можна назвати талановиту співачку Ірину Білик. Якщо подивитися, якою вона була на початку кар’єри і зараз, то крім її іскристих очей, схожість знайти дуже складно. Подивіться і порівняйте самі, а також дізнайтеся кілька цікавих фактів з біографії Ірини.

Ірина Білик в молодості і в шкільні роки
Ірина Білик в молодості і в шкільні роки

Ірина народилася в Києві, її батьки були авіаційними інженерами. Але потім мама кинула авіазавод і здійснила свою мрію – стала шеф-кухарем. Вона так добре готувала, що її взяли в ресторан на телеканалі Інтер.

Ірина Білик на початку кар'єри
Ірина Білик на початку кар’єри

Дівчинка з малих років займалася танцями і співом, в 6 років стала солісткою ансамблю “Сонечко”. Після школи працювала з популярною групою “Аякс”, а потім з Юрієм Нікітіним та друзями створила з свій ВІА “Цей дощ надовго”.

Так виглядала Ірина Білик до пластики
Так виглядала Ірина Білик до пластики

Молода співачка стала лауреатом практично всіх пісенних конкурсів і фестивалів, які проводилися в Україні та країнах СНД.

Ірина Білик в ансамблі "Цей дощ надовго"
Ірина Білик в ансамблі “Цей дощ надовго”

У Ірини чотири офіційні шлюби і два цивільних. Першим чоловіком був продюсер Юрій Нікітін, вони прожили 7 років. Другим чоловіком став модель Андрій Оверчук. Разом вони були 4 роки, є син Гліб. Далі Ірина зійшлася з шоуменом Дмитром Коляденком, але їхній громадянський шлюб ледве протримався два роки.

Ірина Білик після перших пластичних операцій
Ірина Білик після перших пластичних операцій

Четвертим чоловіком став відомий хореограф Дмитрі Дікусар, одружилися вони в Ріо-де-Жанейро, разом були 3 роки.

П’ятим неофіційними чоловіком був гітарист Орест Галицький, зв’язок тривав менше 3-х років. З 2014 року Ірина заміжня за азербайджанським дизайнером Асланом Ахмадовим, який живе в Москві. У пари є син Тебріз.

Як виглядала Білик до всіх пластичних операцій і тепер
Як виглядала Білик до всіх пластичних операцій і тепер

За словами пластичних хірургів, співачка мінімум п’ять разів лягала під скальпель. Артистка виправила форму губ, носа, підборіддя, прибрала нависло повіку, видалила грудки Біша, а також зробила блефаропластику. І це не рахуючи омолоджуючих процедур.

Ірині Білик 50 років, Аліні Гроссу - 25
Ірині Білик 50 років, Аліні Гроссу – 25

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.