Юрій Горбунов купив неповнолітньому синові дорогий автомобіль: балує єдиного спадкоємця

Український актор і телеведучий Юрій Горбунов подарував своєму 3-річному синові Івану копію свого авто.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов активно веде свій мікроблог в Інстаграм і регулярно публікує там свіжі знімки. Так, сьогодні чоловік Каті Осадчої похвалився подарунком, який він збирається презентувати своєму 3-річному синові Івану. Горбунов зробив фото на тлі свого автомобіля Land Rover 2018 році, який, до слова, коштує більше мільйона гривень. В руках шоумен тримав точну іграшкову копію свого авто.

Скріншот Інстаграм-сторіз Горбунова
Скріншот Інстаграм-сторіз Горбунова

“Якщо є у тата, має бути і у сина”, – підписав знімок Горбунов.

Відзначимо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов в щасливому шлюбі виховують трирічного сина Ваню. Вони довго приховували хлопчика від очей цікавою публіки, але з часом стали публікувати сімейні фото в соцмережах, на радість підписникам.

Щаслива родина
Щаслива родина

А останнім часом публіка підозрює, що зоряне сімейство в очікуванні поповнення. Користувачі Мережі помітили у Каті Осадчої кругленький живіт на одній з останніх фотографій і тут же почали вітати телеведучу з вагітністю в коментарях до знімка.

На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт
На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Ще однією причиною для підозр Осадчої в вагітності стало те, що на недавньому відпочинку в Дубаї Катя практично не публікувала фотографій в купальному костюмі. Навіть навпаки – телеведуча ховала свою фігуру під вільними сукнями.

Втім, Горбунов і Осадча поки офіційних заяв не робили і шанувальникам залишається тільки здогадуватися про становище Каті.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.