Ані Лорак засвітила розкішну каблучку на пальці: співачка світиться від щастя, а Мурат кусає лікті

Відома українська співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати про своє майбутнє весілля. Зірка похвалилася розкішною каблучкою на пальці.

Артистка активно підтримує зв’язок з величезною армією фанатів в соціальних мережах. У себе в Інстаграмі Ані Лорак регулярно публікує нові фото і відео, ділиться робочими і сімейними моментами, а також не перестає інтригувати аудиторію.

Ані Лорак
Ані Лорак

На цей раз в Stories виконавиці з’явився короткий ролик, знятий під час поїздки на машині. У кадрі Кароліна (справжнє ім’я співачки) позує в чорній кофті з зібраним в хвіст волоссям і ледь помітним макіяжем.

Спочатку героїня статті постала перед камерою в капюшоні, а потім скинула його, і коли поправляла локони в об’єктив потрапила каблучка з великим каменем. Не можна не відзначити, що Лорак буквально світиться від щастя. Не виключено, що причина саме в каблучці, хоча ніяких деталей особистого життя зірка не розкриває.

Скриншот из Инстаграма Ани Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

У наступній Stories Ані позувала вже на засніженій дорозі в дутій куртці небесно-блакитного кольору, світлих джинсах, чорних кросівках і чорній шапці. Уже в цьому кадрі співачка врахувала помилку і не стала демонструвати колечко.

Скриншот из Инстаграма Ани Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

В офіційному шлюбі знаменитість була лише раз. У 2009-му вона вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, якому народила доньку Софію.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

У 2019-му подружжя розлучилося, після чого співачку запідозрили в романі з молодим музичним продюсером Єгором Глєбом. Втім, Ані Лорак в Інстаграмі іноді публікувала спільні з ним знімки, тому шанувальники і вважають його новим обранцем.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з новим обранцем Єгором Глєбом

Більш того, останнім часом зірці приписують вагітність. Дізнатися, чи так це насправді, ви можете з наступного відео:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.