Олександра Кучеренко похвалилася новими облягаючими нарядами: Дмитро Комаров витрачає на них не мало грошей

Українська телеведуча і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко продемонструвала 2 розкішних наряди.

22-річна володарка титулу “Міс Україна -2016” Олександра Кучеренка за останні пару років встигла закохати в себе тисячі шанувальників. Дівчина стала знаменитою завдяки своєму шлюбу з ведучим шоу “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим. Однак зараз Олександра не просто дружина відомої особистості. Дівчина розвивається, як журналіст і телеведуча на українському телебаченні. Дружина Комарова стала провідною телепередачі «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV і веде одну з рубрик в в передачі «Ранок у великому місті».

Олександра Кучеренко - відома телеведуча
Олександра Кучеренко – відома телеведуча

Кучеренко, як і багато інших знаменитостей, намагається тримати зв’язок зі своїми шанувальниками і активно веде свій мікроблог в Інстаграм, де ділиться свіжими знімками і новинами. Цього разу Олександра показала, як це – працювати телеведучою. Дівчина за один день відзняла 2 телепередачі і їй довелося швидко змінити свій образ. Так, Олександра опублікувала фото, зроблене на зйомках передачі “33 на 3”. Дівчина брала інтерв’ю у одного з політиків, ім’я якого вона поки замовчує, у Верховній раді України. Кучеренко постала в небесно-блакитному елегантному костюмі, який відмінно підкреслив фігуру красуні. На наступному знімку Олександра позувала вже в яскравому, малиновому платті, в якому вона з’явилася на зйомках передачі “Зоряний спорт”.

Олександра Кучеренко продемонструвала 2 стильних способу
Олександра Кучеренко продемонструвала 2 стильних способу

“Майстерність швидкого переодягання на нову зйомку”, – підписала фото Кучеренко.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.