Христина Решетник знову нагадала про дорогущий візок для дитини: розкіш за шалені гроші

Чарівна дружина ведучого Григорія Решетника Христина показала двох своїх молодших синів на прогулянці. Як виявилося, мама вчить їх допомагати один одному з ранніх років.

“Ну тільки подивіться, який у мене помічник. І як колись написав хтось із моїх передплатників – Сашуня, напевно, і не здогадується, як йому пощастило потрапити в нашу сім’ю))) Вибір у нього був однозначно.

Тому що в #reshetnikfamily серйозне змагання, хто перший зацілує #babyAlex з голови до ніг і буде катати нашу нереальну коляску від @ cybex.ua. Поки найчастіше перемагає Димуля :)) До речі, а ви знаєте, що ми сьогодні святкуємо? “, – радісно написала новоспечена багатодітна мама Крістіна Решетник.

В якості ілюстрації вона опублікувала пару фото зі своїми дітьми – Сашком, який лежить в колясці, і Дімою, який його катає.

Дружина Григорія Решетника Христина показала своїх синів

Раніше стало відомо, що Христина і Григорій Решетники придбали для свого новонародженого сина коляску вартістю більше, ніж 45 тисяч гривень, що дуже обурило деяких фанатів – зокрема, в коментарях писали, що це в десять разів більше, ніж мінімальна заробітна плата, і в 20 раз більше, ніж звичайна пенсія.

Однак популярний ведучий шоу на СТБ Григорій Решетник славиться тим, що у нього досить високі гонорари, тому не дивно, що вони можуть дозволити собі таку розкіш за шалені гроші.

Додамо також, що вже відомо – у 2021 році на телеканалі СТБ виходитиме новий сезон самого романтичного телешоу “Холостяк “, і саме Григорій Решетник залишиться його незмінним ведучим.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!