Як дві сестрички: ведуча Марічка Падалко вперше показала свою 12-річну дочку

Пара екс-народного депутата Єгора Соболєва та провідної Марічки Падалко разом вже майже 14 років, у них троє дітей і міцна сім'я. Але шлях до щастя був непростим.

Познайомилися молоді люди під час Помаранчевої революції, в 2004 році. На той час обидва були в шлюбах, хоч і не дуже щасливих, але міцних. Спільна участь у хвилюючих подях призвела до того, що між Марічкою і Єгором виникли почуття.

Після довгих сумнівів і переживань вони оформили розлучення з попередніми партнерами і стали жити разом. Великою проблемою стало те, що мама Марічки була категорично проти розлучення і нового вибору дочки. Молодим людям довелося пережити тиск з боку родичів і осуд оточуючих.

 

Весілля Марічки Падалко та Єгора Соболєва
Весілля Марічки Падалко та Єгора Соболєва

Але з часом все налагодилося. У 2007 році народився син Михайло, в 2008 – дочка Марія. І тільки в 2010 пара офіційно оформила стосунки, тоді ж у них народилася третя дочка Катерина.

Сім'я Марічки Падалко в 2019 році
Сім’я Марічки Падалко в 2019 році

У програмі “Життя відомих людей” телеведуча зізналася, що не могла і уявити, що у неї буде троє дітей. Вона вважала себе безплідною, адже за 15 років першого шлюбу завагітніти не виходило.

Як розповіла ведуча, вона досить сувора мама і в один час, коли у сина були проблеми в школі, їм довелося звертатися до психолога, щоб налагодити спілкування.

Марічка Падалко з сином Михайлом
Марічка Падалко з сином Михайлом

Жінка часто ділиться фото своєї дружної родини і по ним видно, як швидко ростуть діти. Доньці Марії вже 12, ще недавно це була сміхотлива дівчинка з довгим волоссям, зібраним у хвостик. А зараз – це красива дівчина зі стильною стрижкою, модними бровами і першими спробами використовувати косметику.

Марічка Падалко з донькою Марією
Марічка Падалко з донькою Марією

Молодша 10-річна Катя – повністю мамина доця, зі своїми дитячими інтересами.

Марічка Падалко з донькою Катею
Марічка Падалко з донькою Катею

За щасливим обличчями батьків і дітей видно, що в родині панують любов і гармонія, над якими батьки захоплено працюють.

Сім'я Марічки Падалко та Єгора Соболєва напередодні 2021 року
Сім’я Марічки Падалко та Єгора Соболєва напередодні 2021 року

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.