Довгі і бездоганні: Леся Никитюк креативно демонструє свої переваги на Мальдівах

Популярна і улюблена украінсцамі провідна Le Маршрутки Леся Никитюк зараз релаксує на райських Мальдівах. Дівчина щедро ділиться фото і відео з відпочинку.

Зима 2021, року як ніколи раніше, багата тропічними курортами в соцстранічках українських знаменитостей. Наприклад, просунуті Дубаї вже освоїли Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, Санта Дімопулос з сім’єю, в Єгипті відпочивають Джамала, Ніна Матвієнко. Але найпопулярнішим напрямком стали екзотичні Мальдіви, де українські красуні зробили справжній фурор. Ще б! Довгоногі Оля Полякова з донькою Машею, фігуриста Настя Каменських, та ж красуня Санта Дімопулос, незрівнянна Катерина Кухар, креативна Ірина Горова – не кожен конкурс краси може похвалитися таким чудовим складом.

Оля Полякова
Оля Полякова

А тепер там радує погляд Леся Никитюк. Перед морями вона навіть пройшла курс схуднення і зараз може похвалитися бездоганною фігурою і стрункими ніжками неймовірною довжини.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Никитюк на Мальдівах

Ніжки свої Леся любить і плекає, із задоволенням хвалиться ними при кожній нагоді. А чому б і ні? І собі, і людям приємно.

В останні дні райського відпочинку невгамовна Леська знайшла ще один, новий спосіб, показати свої гарні нижні кінцівки, чим викликала бурю захоплення у шанувальників.

Ноги Лесі Никитюк в мальдівському небі
Ноги Лесі Никитюк в мальдівському небі

Фото просто бездоганне – рівна засмага, доглянуті нігті, шльопанці Gucci в тон, прямо естетична насолода. Підписчики ведучої оцінили все:

 "" ""

Знайшлися й жартівники:

 "" ""

Були й такі, яким на думку пісня прийшла “Я хмари розвела … ногами “.

А Леся тим часом в Сторіс похвалилася новим купальником. Старий довелося відправити в утиль – подробиці по посиланню.

Новий купальник Лесі Нікітюк
Новий купальник Лесі Нікітюк

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.