facebook

Запакована з ніг до голови в латекс, спекотна Тіна Кароль натякає Балану: “Я все ще чекаю “

Чарівна Тіна Кароль зараз зайнята суддівськими і тренерськими обов'язками на проекті "Голос-11 ". Вона часто публікує міні-відео в своєму Сторіс з-за лаштунків шоу.

Зараз, поки телеглядачі дивляться перші сліпі прослуховування, тренери зі своїми командами щосили репетіруеют, готуючись до батл. Графік зйомок і репетицій дуже завантажений, але ж при цьому і тренерам, і артистам треба також відпочити і гарно виглядати перед камерами.

Селфі Тіни Кароль

Тіна Кароль завжди виглядає бездоганно – з макіяжем, красивою укладанням, а її приголомшливі вбрання надовго стають предметом обсуженія в Мережі і ЗМІ.

30 січня в своїх Сторіс в Інстаграмі вона опублікувала Селфі з гримерки, де позує перед дзеркалом.

Тіна Кароль в гримерці

На співачці – приголомшливий комбінезон з матовою еко-шкіри, вдало підкреслює її красиву фігуру.

Селфі Тіни Кароль

Красуня спеціально приймає різні пози, щоб показати, як розкішно виглядає.

До чорного фону співачка підібрала тільки одну прикрасу – кулон у вигляді стрижа на довгому ланцюжку. Такий символ має глибоке значення: стриж – це тяга до свободи, завзятість, рух до кращого і вміння домагатися бажаного.

Тіна Кароль

Цими якостями володіє сама Тіна і хоче, щоб її підопічні теж прагнули бути такими, завдяки чому зможуть домогтися успіху.

Перший ефір сліпих прослуховувань на Голосі-11 вже відкрив 7 талантів, які пройшли в наступний тур. У Тіни Кароль та Олега Винника по 1 учаснику, у Наді Дорофеєвої – 2, а Монатіка вибрали 3 конкурсанта, з тих, до кого він повернувся.

Тіна Кароль на першому ефірі Голос-11

На першому ефірі Тіна постала в спокусливій сукні з еко-шкіри кольору стиглої оливки, доповнення – широка пов’язка на голові. Автор наряду – український дизайнер The Coat Катя Сільченко.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.