Запакована з ніг до голови в латекс, спекотна Тіна Кароль натякає Балану: “Я все ще чекаю “

Чарівна Тіна Кароль зараз зайнята суддівськими і тренерськими обов'язками на проекті "Голос-11 ". Вона часто публікує міні-відео в своєму Сторіс з-за лаштунків шоу.

Зараз, поки телеглядачі дивляться перші сліпі прослуховування, тренери зі своїми командами щосили репетіруеют, готуючись до батл. Графік зйомок і репетицій дуже завантажений, але ж при цьому і тренерам, і артистам треба також відпочити і гарно виглядати перед камерами.

Селфі Тіни Кароль
Селфі Тіни Кароль

Тіна Кароль завжди виглядає бездоганно – з макіяжем, красивою укладанням, а її приголомшливі вбрання надовго стають предметом обсуженія в Мережі і ЗМІ.

30 січня в своїх Сторіс в Інстаграмі вона опублікувала Селфі з гримерки, де позує перед дзеркалом.

Тіна Кароль в гримерці
Тіна Кароль в гримерці

На співачці – приголомшливий комбінезон з матовою еко-шкіри, вдало підкреслює її красиву фігуру.

Селфі Тіни Кароль
Селфі Тіни Кароль

Красуня спеціально приймає різні пози, щоб показати, як розкішно виглядає.

До чорного фону співачка підібрала тільки одну прикрасу – кулон у вигляді стрижа на довгому ланцюжку. Такий символ має глибоке значення: стриж – це тяга до свободи, завзятість, рух до кращого і вміння домагатися бажаного.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Цими якостями володіє сама Тіна і хоче, щоб її підопічні теж прагнули бути такими, завдяки чому зможуть домогтися успіху.

Перший ефір сліпих прослуховувань на Голосі-11 вже відкрив 7 талантів, які пройшли в наступний тур. У Тіни Кароль та Олега Винника по 1 учаснику, у Наді Дорофеєвої – 2, а Монатіка вибрали 3 конкурсанта, з тих, до кого він повернувся.

Тіна Кароль на першому ефірі Голос-11
Тіна Кароль на першому ефірі Голос-11

На першому ефірі Тіна постала в спокусливій сукні з еко-шкіри кольору стиглої оливки, доповнення – широка пов’язка на голові. Автор наряду – український дизайнер The Coat Катя Сільченко.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.