Засмучена втратою рідної людини Настя Каменських заговорила про особисте: “Прошу вас, не втрачайте час “

У Насті Каменських перший місяць 2021 видався дуже насиченим подіями і не всі з них були хорошими.

Після зустрічі Нового року і святкування Різдва Потап і Настя вирушили на відпочинок – на Мальдівські острови, де провели два тижні. А після повернення додому, буквально через кілька днів в родині сталася трагедія – помер батько Насті, 82-річний Олексій Йосипович.

Сумна подія вибила співачку з колії, вона навіть призупинила роботу над своїм останнім кліпом “Почуття”, в якому зняла і свою маму Лідію Петрівну.

Але після похорону співачка вирішила, що саме ця лірична мелодія українською мовою буде тим самим прощальним подарунком для її улюбленого тата. Адже він так чекав виходу кліпу, який був запланований на День всіх закоханих 14 лютого. Прем’єру перенесли на 29 січня і всього за два дні композиція набрала більше 1,2 млн переглядів, очоливши тренди ютуба.

31 січня співачка опублікувала зворушливе фото в Інстаграмі і супроводила його важливим зверненнями до всіх шанувальників.

Настя Каменських
Настя Каменських

Вона Вона закликала своїх прихильників цінувати близьких і час, проведений з ними:

 ""

 ""

Дівчина сумно сидить в кріслі, на ній вільний костюм з плісировані тканини ніжного пастельного відтінку. На руці вона демонстративно показує обручку, подаровану Потапом. Цим вона натякає на зміст кліпу, в якому йдеться про найкрасивішу прикрасу в житті – кохання.

Підписчики Насті засипали її компліментами, захопленнями на адресу пісні і подякували за нагадування, що рідних треба цінувати тут і зараз, не відкладаючи на потім.

 ""

Історію кохання Потапа і Насті Каменських ви можете дізнатися з цього відео.

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.