Віра Брежнєва показала дорослих дочок від колишніх чоловіків: виглядають зовсім не як мама в юності

Колишня солістка жіночого тріо "ВІА Гра" похвалилася в мережі дорослими доньками-красунями, яких вона народила не від Костянтина Меладзе, а від колишніх чоловіків.

Співачці вже майже 40, проте виглядає вона набагато молодше, а вже повірити в те, що у неї є 19-річна дочка — нелегко. Втім, це дійсно так.

Соню Брежнєва народила в 19 від відносин з Віталієм Войченко. Також від шлюбу з Михайлом Кіперманом у зірки є молодша спадкоємиця — 11-річна Сара. Дітей за час подружнього життя з продюсером Костянтином Меладзе у пари не з’явилося.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Як активний користувач соціальних мереж, в Інстаграмі Віра Брежнєва регулярно публікує нові фото і відео. На цей раз виконавиця порадувала шанувальників спільним знімком з дівчатками, що вона робить нечасто. У кадрі знаменита мама позує в компанії дочок — зліва з Сонею, справа з Сарою.

“Хочеться їх заобнімати, затискати, а вони вже такі великі… Два моїх всесвіти”, — підписала пост артистка.

У коментарях підписники Віри обсипали родичок компліментами, а також відзначили, що для повного щастя їй не вистачає третьої дитини. Хтось навіть побачив схожість дівчаток з Меладзе, хоча для них він не біологічний батько:

  • “Ви всі неймовірно красиві, від вас йде якесь особливе світло”;
  • “Одна з них на вас схожа, інша на Меладзе”;
  • “Синочка вам бажаю”;
  • “Треба народити ще собі, адже ви ще молода”;
  • “Вражаюче, як старша на вас схожа! Їй би ще родимку близько і губи і взагалі тоді копія!”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що в молодості Віра Брежнєва виглядала зовсім не так, як зараз виглядають її дочки. Ще далеко до зльоту популярності вона носила окуляри, коротку стрижку і пухкі щоки.

Віра Брежнєва в молодості
Віра Брежнєва в молодості

Спадкоємицям співачки пощастило більше — вже зараз вони цілком можуть прикрашати модний глянець, адже від професійних моделей їх практично не відрізнити.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.