Леся Никитюк показала свою нову фігуру, якій позаздрить навіть Кім Кардашьян: “Ось це стегна! “

Популярна українська ведуча Леся Никитюк зараз відпочиває на райських Мальдівах. Дівчина щедро ділиться з підписниками фото і відео з відпочинку.

Українська телеведуча Леся Никитюк отримала широку популярність завдяки тревел-шоу “Орел і решка”, тому її цілком можна назвати головною мандрівницею країни. Хоч Леся вже не веде тревел-шоу, подорожувати вона не припиняє. Зимові канікули дівчина вирішила провести на райських островах – Мальдівах.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Никитюк на Мальдівах

З ким саме завидна холостячка вирушила у відпустку, невідомо, адже в своєму Інстаграм-блозі Леся хоч і ділиться відпускними фото, компаньйона вона не показує. Однак, Никитюк знає, як привернути увагу публіки до себе.

Нещодавно Леся опублікувала нове фото в своєму Інстаграм, яке просто вразило публіку. На знімку красуня позувала в мікро-бікіні на тлі екзотичних рослин. Леся за допомогою фотошопу відретушувати свою фігуру, зробивши її, як у Кім Кардашьян. Дівчина збільшила свої стегна і зменшила талію.

Леся Никитюк "приміряла" фігуру Кардашьян
Леся Никитюк “приміряла” фігуру Кардашьян

“Кажуть в далекому 1987 році, батько Кім Кардашьян служив в секретній військовій частині десь під Хмельницьким … Як думаєте дзвонити в« Жди Меня »?”, – жартівливо підписала фото Никитюк.

Користувачі Мережі оцінили тонкий гумор телеведучої і написали дуже багато похвальних коментарів. «Леся Кардашьяновна», «Я ж майже повірила», «Може це її хірург проїжджав повз вашого району?», «Красуня !!! фільтри не потрібні »,« Вже злякалася …. Леся, ти така красуня! », – пишуть коментатори

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.