Могилевська в хутрі, з фольгою на обличчі і з келихом в руці розвалилася на задньому сидінні авто (ФОТО)

Відома українська співачка Наталія Могилевська показала шанувальникам, як розважається у вільний від роботи час.

Робочий графік зірки так завантажений, що часу на себе у неї практично не залишається. Проте, як тільки видається зайва хвилинка, Наталя повністю зосереджується на собі.

Не виключено, що саме це допомагає їй в свої 45 виглядати так свіжо і молодо. Багато зіркових колег-ровесників можуть позаздрити виконавиці, адже вона жодного разу не вдавалася до послуг пластичних хірургів.

Наталя Могилевська з'явилася в дуже ніжному образі
Наталя Могилевська

У себе в Інстаграмі Могилевська регулярно ділиться новинами з життя, новими фото і відео, а також відповідями на питання, що цікавлять публіку. Нещодавно вона розкрила власні секрети того, як прийти у форму після новорічних свят з їх нескінченними застіллями. Головне правило — усвідомлено приймати це рішення, тільки тоді буде результат.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

На цей же раз артистка вирішила відійти від серйозної теми, щоб повеселити підписників. Знаменитість опублікувала знімок, на якому постала сидячою на задньому сидінні дорогого авто в чорних сонцезахисних окулярах і в масці з фольги на обличчі — косметичні процедури ніколи не бувають зайвими. Ще більшого епатажу її образу додають біла шуба, шкіряні штани, масивні чорні черевики і келих в руках.

“Круто, коли вмієш зробити свято навіть зі звичайних речей і не шукаєш виправдань”, — підписала публікацію Наталя.

Фанати засипали співачку горою компліментів в коментарях, не дивлячись на досить далекий від сценічного вид. Також багатьом припав до душі гумор Могилевської:

  • “Королева”;
  • “Ви супер”;
  • “Кожне фото — гумор”;
  • “Наташа, ти космос”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!