Слава Камінська показала коханого чоловіка, з яким поїхала на Мальдіви: “Буде любити мене все життя “

Зірка "НеАнгелів" Слава Камінська, яка розлучилася з чоловіком півроку тому, показала, з ким відпочиває на Мальдівах.

Влітку минулого року популярна співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися. Слава називає причиною сімейного розбрату зайве втручання свекрухи і матері в їхні стосунки. Едгардг же стверджує, що Камінська сильно його ревнувала, а також сама хотіла лягти під ніж, через що вони постійно сварилися. За словами екс-дружина зірки, передумови до розлучення були ще пару років назад, але тоді він дав собі шанс спробувати все виправити. Однак пара все ж розлучилася і 12 червня 2019 роки шлюб Слави і Едгара був офіційно розірваний. У колишнього подружжя залишилося двоє дітей Лаура і Леонард, які залишилися проживати з мамою.

Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми
Слава Камінська з колишнім чоловіком і дітьми

Зараз Слава Камінська відпочиває на райському острові – Мальдівах. Звідти зірка регулярно публікує свіжі знімки, підтримуючи зв’язок з шанувальниками. Так, нещодавно опублікувала фото, де постала разом зі своїм сином Леонардом. Мама і син плескалися в басейні і обіймалися.

“Чоловік, який буде любити мене все життя”, – підписала фото Слава Камінська.

Користувачі Мережі були зворушені сімейної фотографією написали багато приємних слів в коментарях. «Найголовніше, що ця любов взаємна», «Самий ідеальний чоловік!», «Істина», «Так, так і є … Поки не одружиться», «Які чудові», – пишуть коментатори.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.