Як виглядає мама Заворотнюк після півторарічної коми дочки? Старша донька зірки показала сімейний архів

Старша дочка онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк показала спільне фото з бабусею, яка припадає актрисі мамою.

Найвідоміша теленяня Анастасія Заворотнюк ще в 2019-му налякала шанувальників страшною новиною — у неї виявили рак мозку. Тоді всі ЗМІ рясніли статтями про те, що артистка впала в кому, а її життя висить на волосині. Лікарям вдалося стабілізувати стан зірки, хоча її близькі та рідні зберігають мовчання.

Семья Анастасии Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Навесні 2020-го став відомий точний діагноз Заворотнюк — гліобластомі головного мозку. Таку ж діагностували співачці Жанні Фріске, яка не змогла подолати хворобу і померла в 2015-му.

Варто відзначити, що з недавніх пір Анна почала потроху розповідати про самопочуття знаменитої матері. Так, у себе в Instagram дівчина часто влаштовує запитальники і, звичайно, дуже багато питань пов’язані з Анастасією. Менше місяця тому вона відкрила завісу сімейної трагедії і сказала наступне:

“Моя мама дуже тяжко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще і я дуже сподіваюся, що все переможемо”.

Скриншот из Инстаграма Анны Заворотнюк
Скріншот з Інстаграма Анни Заворотнюк

Зараз рідня Заворотнюк як ніколи підтримує один одного, адже зберігати позитивний настрій в їх ситуації непросто. Проте, судячи з нового фото Анни зі своєю бабусею Валентиною Борисівною, спільними зусиллями їм вдається це робити. Родички дуже схожі.

Скриншот из Инстаграма Анны Заворотнюк
Скріншот з Інстаграма Анни Заворотнюк

До речі, жінка вже давно переїхала в заміський особняк Анастасії та її чоловіка Петра Чернишова. Подейкують, що актриса знаходиться на домашньому лікуванні.

Більше подробиць про стан зірки серіалу “Моя прекрасна няня” дивіться у відео:

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.