Невістка Оксани Марченко показала себе в купальнику і без грама косметики: ні краплі сорому

Невістка української телеведучої Оксани Марченко Катерина похвалилася в мережі своїм відпочинком в басейні.

З родиною зірки “Х-Фактора” і політика Віктора Медведчука Катерина поріднилася восени минулого року. У жовтні вона вийшла заміж за сина Марченко Богдана, який народився в першому шлюбі Оксани з Юрієм Коржем.

Весілля було неймовірно пишним. У розкішному ресторані на сцені виступили такі зірки вітчизняного шоу-бізнесу, як Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських та інші. Наречена блищала в пишному весільному платті з фатою в підлогу, яке пізніше змінила на відверту сукню силуету русалка, розшиту камінням. Наречений же обрав класичний чорний костюм з білою сорочкою.

Свадьба сына Оксаны Марченко Богдана, два платья невесты
Весілля сина Оксани Марченко Богдана, дві сукні нареченої

Катерина займається професійною фотозйомкою, також вона сама досить часто стає моделлю для інших фотографів, а ще дівчина розвиває особистий блог в Instagram. Там невістка Марченко ділиться своїми роботами, публікує спільні знімки з чоловіком, мамою та свекрухою, показує улюблених вихованців і в цілому ділиться життям з підписниками.

Оксана Марченко з невісткою
Оксана Марченко з невісткою

На цей раз в її профілі з’явилося кілька постів з розкішного відпочинку в СПА-комплексі. Перед камерою героїня статті позує у злитому квітчастому купальнику з відкритим верхом, без косметики на обличчі і без укладки.

Катерина представила найвигідніші ракурси, акцентувавши увагу на своїй ідеальній фігурі з її витонченими вигинами.

Скриншот из Инстаграма Екатерины
Скріншот з Інстаграма Катерини

http://www.instagram.com/p/CKyaQxrAUHV/

Незважаючи на те що без макіяжу дівчина показується нечасто, коментатори все одно залишилися в захваті від її нових фото — молода і прекрасна.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.