Тіна Кароль без макіяжу і з хвостом на голові похвалилася розкішним подарунком від залицяльника: не Дан Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль має величезну армію шанувальників, яка раз у раз обсипає поп-діву подарунками.

Виконавиця хіта “Пупсик” є однією з найбільш обговорюваних вітчизняних зірок з найбільшою фанатською базою в мережі. Аудиторія не тільки стежить за кожним кроком свого кумира, але ще і висловлює любов до Тіни творчістю, а сама вона не забуває їм хвалитися.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У себе в Інстаграмі Кароль часто показує моменти з повсякденного життя, закулісся зі зйомок різних телешоу і кліпів, фрагменти фотосесій. На цей раз знаменитість представила публіці розкішну картину від українського художника Сергія Техова, який написав портрет співачки маслом. Їй так сподобався цей подарунок, що вона забрала його додому.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

У кадрі Тіна позує в незвичному для шанувальників образі — в лавандовій толстовці і дутій рожевій куртці. На її обличчі немає ні грама макіяжу, а волосся зібране у хвіст. Більшу частину фото займає та сама картина.

Варто відзначити, що художник зняв процес створення цього неймовірного творіння і опублікував його в Інстаграмі. Тіна Кароль, як і тисячі користувачів мережі, залишилися захоплені.

Таких сюрпризів артистка не отримувала навіть від Дана Балана, з яким їй приписують роман. З молдавським мачо поп-діву звела студія вокального талант-шоу “Голос країни”, де і зав’язалися їх імовірні стосунки.

Незважаючи на те що зіркова пара приховує подробиці особистого життя і не коментує ці чутки, публіка впевнена, що між Тіною Кароль і Даном Баланом дійсно щось є.

Тіна до
Тіна Кароль і Дан Балан

Все, що на даний момент відомо про таємничу історію їхнього кохання, дивіться у відео на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.