Рожеве плаття і пишна фата: як виглядала Алла Пугачова, коли вінчалася з Максимом Галкіним

Максим Галкін і Алла Пугачова повінчалися після 6 років шлюбу в 2017 році.

Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже 19 років, але до цих пір є найбільш обговорюваною парою вітчизняного шоу-бізнесу. У нерівний шлюб гумориста і легендарної співачки багато хто не вірив. Здавалося б, різниця у віці в 27 років – це справжня прірва між подружжям і довго їх шлюб точно не протягне. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова обвінчалися в 2017 році
Максим Галкін і Алла Пугачова обвінчалися в 2017 році

На таїнстві вінчання були присутні не тільки Кристина Орбакайте з дочкою Клавою, родичі і діти подружжя, чотирирічні Ліза і Гаррі, але і їх друзі – Ігор Ніколаєв з дружиною, Марина Юдашкіна і багато інших. Для такої важливої події Максим Галкін вибрав класичний чорний костюм, білу сорочку і чорний галстук. Алла Борисівна наділу рожеве плаття, верх якого більше нагадував футболку, а спідниця була зшита з декількох шарів фатину. Також на плаття присутній широкий чорний пояс. Примадонна зробила укладку з легкими локонами і одягла коротку фату в тон сукні.

Максим Галкін м Алла Пугачова

Відео з вінчання Галкіна і Пугачової:

Цікаво, що Пугачова вінчалася вже не вперше. У 1994 році Алла обвінчалася з Філіпом Кіркоровим а Єрусалимі. Після вінчання з Галкіним Примадонна зізналася, що дуже шкодує про те, що пішла на це з Кіркоровим. Пугачова каже, що тоді це рішення було необдуманим і спонтанним.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.