Засмагла Леся Нікітюк своїми стегнами завоювала увагу відомого холостяка: “Взяв і спалив”

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк любить розбурхувати публіку. Днями вона здивувала мережу своєю новою фігурою, а на цей раз несподіваною компанією.

Популярність Леся отримала завдяки проекту “Орел і решка”, в рамках якого вона об’їхала майже весь світ і завоювала любов величезної армії фанатів. З лав телемандрівників героїня нашої сьогоднішньої статті назовсім йти не стала.

Зараз вона веде тревел-шоу “Ле Маршрутка” і їздить по найкрасивіших куточках України. Це не єдина програма за участю Нікітюк на Новому каналі. Особливо глядачам полюбився їх з Сергієм Притулою дует в “Хто зверху?”.

Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Нікітюк та Сергій Притула

Зірка багато працює, але відпочивати вона теж вміє. Нещодавно теледіва насолоджувалася білими пісками і бірюзовою водою мальдівських пляжів, де вигуляла свої кращі купальні наряди. Звичайно, в Інстаграме Лесі Нікітюк з’явилося безліч відпускних фото, а одне з них викликало справжній ажіотаж в коментарях.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Мова про знімок знаменитості на тлі екзотичної зелені в квітчастому купальнику. За допомогою фотошопу ведуча візуально зменшила свою талію і збільшила стегна, щоб бути схожою на Кім Кардашьян.

Дуже багатьом сподобалася ця фотографія, включаючи і радіоведучого “Люкс ФМ” Славу Дьоміна, який зовсім недавно розлучився з дружиною після 13 років шлюбу. У його ж компанії Леся з’явилася на декількох нових кадрах.

На одному з них Нікітюк розпливлася в широкій посмішці, а вже на наступних скрутила губи качечкою, немов посилаючи повітряні поцілунки. Спочатку Слава робить те ж саме, а потім здивовано дивиться на свою супутницю.

“За фотографіями чітко можна зрозуміти, хто нещодавно повернувся з Мальдів. Сьогодні зрозумів, що нашому знайомству вже 9 років! З Лесею ми познайомилися, коли їй було 52”, — підписав публікацію Дьомін.

Коментатори не змогли пройти повз і поділилися емоціями від побаченого:

  • “Які гарні. Леся видно відпочила”;
  • “Взяв і спалив Леськін вік”;
  • “Мені подобається, що у вас є почуття гумору. Ви круті”.

Прокоментувала пост Слави в Інстаграмі і Леся Нікітюк:

“Неееее! Мені було 22”, — написала вона, після чого шоумен продовжив діалог і запитав: “До ста?”.

Комментарии под фото Славы и Леси
Коментарі під фото Слави і Лесі

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.